Junior backendutvecklare till Portify!

Junior backendutvecklare till Portify!

Friday söker nu för Portifys räkning en junior backendutvecklare till deras kontor i centrala Göteborg. Portify är ett mindre bolag med 11 anställda och söker nu efter förstärkning till deras utvecklingsteam. Tycker du om programmering, är nyfiken och har kunskaper i C# är du varmt välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Som junior backendutvecklare kommer du att bli en del av ett utvecklingsteam om fem personer som består av produktägare, frontend och backendutvecklare. På arbetsplatsen är det en prestigelös och öppen företagskultur där de är ödmjuka till deras egna och varandras arbete och lägger stor vikt vid kunskapsdelning.

För att du ska känna dig trygg i din roll kommer arbetet till en början innefatta mycket parprogrammering och utbildning kring deras 14 olika produkter som de arbetar med för att du ska få en god förståelse för verksamheten.

Arbetsuppgifter:
I din roll som backendutvecklare kommer du att arbeta med både nyutveckling och underhåll av befintliga produkter. Du kommer främst att sitta med C# och Azure, där du är omgiven av seniora utvecklare som finns nära till hands om du behöver stöttning. Rollen innehåller mycket självbestämmande, där du får möjlighet att testa olika idéer för att utvecklas i din roll som programmerare.

Portify arbetar projektbaserat, vilket betyder att de fokuserar på ett projekt i taget där de släpper nya releaser en gång i veckan, det kan vara allt från en minimal justering i en funktionalitet till en större förändring.

Vi söker dig som:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, datateknik eller annan relevant teknikrelaterad inriktning
 • Kan uppvisa att du arbetat med objektorienterad programmering och har ett intresse för det, gärna genom egna hobbyprojekt
 • Har ett stort tekniskt intresse och lätt för att ta till dig nya tekniker samt metoder
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken kommuniceras internt
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet med objektorienterad programmering
 • Har kunskap inom javascript, typescript, angular samt react
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du som person har en ödmjuk inställning, är lyhörd och lösningsorienterad. Vidare tror vi att du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag och lösningar. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och agerar för verksamhetens bästa.

Om kundföretaget:
Portify är ett produktbolag som utvecklar produkter som förändrar världen till de bättre för dess användare. Med hjälp av små medel förflytta brandsläckning till planerat arbete kan göra stor skillnad för användarens arbetssituation. Att förutse beslutfattare med lättförståelig och korrekt information sparar både tid och pengar. De arbetar nära deras kunder, vilket innebär att det är mycket diskussioner med korta beslutsvägar vilket gör att de snabbt kan anpassa produktutvecklingen till deras behov.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambitionen att du på sikt blir anställd direkt hos Portify.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?