Hoppa till innehåll
Plusbyrån logotyp

Redovisning- och lönekonsult sökes

Redovisning- och lönekonsult

Är du sugen på nya utmaningar som redovisning- och lönekonsult?

Är du beredd på att komma vidare i din egen karriär?

Då är vi intresserade av dig!

Plusbyrån är en redovisningsbyrå med kontor i Uddevalla och Göteborg. Hos oss finns 12 engagerade personer med stor kompetens. Vi arbetar i nära relation med våra kunder och fokuserar mycket i vår rådgivande roll. Vi söker

först och främst dig som har erfarenhet från redovisningsbyrå eller liknande och då med fokus på lönearbete.

Observera att ansökningarna tas hand om löpande. Annonsen ligger ute till 15 juli, men om rätt person söker innan dess kan annonsen komma tas bort tidigare. Så vänta inte med din ansökan.

Beskrivning tjänsten

PlusByrån söker en löne- och redovisningskonsult med placering på vårt Göteborgskontor med adress Sankt Eriksgatan 6. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder med deras löner och redovisning. Du kommer att arbeta till stor del med lönehantering för våra kunder, men även med övriga ekonomiska delar. Vi söker därför en person som har flerårig erfarenhet av lönehantering men som även har kunskap och erfarenhet av redovisning.

Arbetsuppgifterna består av lönearbete, löpande redovisning, avstämningar, bokslut, årsredovisning, deklarationer

samt rådgivning. Har du kunskap och flerårig va inom bokslut, årsredovisningar och deklarationer är detta meriterande.

Tjänsten är på heltid, men deltid på 80% är även möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Sten Jensen
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Presentation Plusbyrån

PlusByrån bildades genom en fusion av MG2 och Calculo, två välrenommerade redovisningsbyråer i Uddevalla.

MG2 grundades 2007 och har som auktoriserad redovisningsbyrå erbjudit tjänster inom ekonomisk administration och företagsutveckling till en växande kundgrupp med stark lokal närvaro.

Calculo grundades några år tidigare, 2004, och har på samma engagerade sätt arbetat med redovisning och verksamhetsutveckling. Fusionen mellan bolagen är helt enligt affärsmålet – att bli en stark aktör i Uddevalla med omnejd.

2023 öppnade PlusByrån bemannat kontor i centrala Göteborg som en naturlig del i att PlusByrån har flera kunder i Göteborgsområdet. Vi har nu som fokus att växa i Göteborgsområdet.

Idag är vi ett team om 12 personer och vi hjälper 600-700 företag/kunder. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomisk administration och företagsutveckling. Vi är en partner att räkna med åt alla företag, stora som små, som vill få ekonomin att spira och växa på ett sunt sätt. Vi erbjuder våra kunder kunskap, drivkraft och engagemang för de skall kunna uppfylla sina affärsmål.

Vill du arbeta i ett team som alltid ger lite mer?

Vi på PlusByrån är övertygade om att det bästa resultatet kommer när hela gänget delar samma värderingar och drivs av en gemensam målbild.

PlusByråns anda är att vara engagerad, omtänksam och att bjuda på sig själv. Vi har nära till skratt allihop! Liksom vi brinner för att leda våra kunder till ekonomisk hälsa, utveckling och tillväxt. Skulle du vilja jobba med oss? Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga ekonomer och affärsstrateger – visa oss gärna ditt intresse!

Välkommen!

Liknande jobb