Hoppa till innehåll

Däckreparatör Jojjens Däckservice AB

Är du fordonsintresserad och vill fortsätta utvecklas inom däckservice? Kanske har du erfarenhet inom däck eller stort intresse av att vilja lära dig. Oavsett vilket, söker vi dig med stort engagemang och nyfikenhet till Jojjens Däckservice AB. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Jojjens Däckservice AB
Jojjens Däckservice AB grundades år 1972 och är ett familjeägt företag som erbjuder allt inom däck, däckförsäljning och däckservice, både till privatpersoner och företag. Vi hjälper våra kunder med reparationsarbete, montering, service på däck av alla dess slag. Vi erbjuder försäljning över disk där vi också har ett visst utbud av fälgar. Allt från små vagnsdäck till större lastbilsdäck. Vår verkstad finns i Bellevue, Gamlestan, där vi idag är 6 anställda.

Jojjens är en del av däckteam som är Sveriges största kedja inom däck och fälg med närmare 150 anslutna verkstäder över hela Sverige.

Däckreparatör
I rollen som däckreparatör kommer du ha ett varierat arbete där du hjälper kunden från det att de kliver in genom dörren tills dess att arbetet är slutfört. Det kan handla om allt från reparationsarbete, försäljning över disk, balansering och däckmontering. Du kommer vara med och hjälpa till att vår verkstad hålls i ordning. I tjänsten ingår att alltid leverera högsta möjliga service till våra kunder och alltid ha ett positivt bemötande. Arbetstiderna är måndag-fredag varannan vecka 7-16 och 8-17.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss blir du en del i ett familjärt företag med högt i tak och frihet under ansvar. För dig som inte har erfarenhet inom däckservice erbjuder vi internutbildning.

Vem söker vi?
Vi söker dig med fordonsintresse och som är nyfiken på att lära dig nytt och att alltid göra ditt yttersta. För dig är det viktigt att hålla tider och känna ansvar för ditt arbete. Du är serviceinriktad och trivs med kundkontakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha jobbat med däckreparation tidigare, men det är framför allt din personlighet som blir avgörande för oss.

Krav
  • Fordonsintresse
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Erfarenhet inom däckreparation
  • C-kort
Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi jobbar med löpande urval vilken innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2023-12-10

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60
Platsa logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Platsa är det personliga rekryteringsföretaget med korta ledtider och ett långsiktigt tänkande. Genom kunskap och ett brinnande intresse för rekryteringar matchar vi ambitiösa personer med växande företag.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Mölndal
Försäljning
Företagslogga
Luleå
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb