Hoppa till innehåll
Plantvision AB logotyp

Plantvision i Göteborg söker en Systemkonsult

Ansök nu
Lockas du av processoptimering? Har du erfarenhet av konstruktion eller underhåll inom processindustri? Läs då vidare!

Vill du bidra till effektivisering av svensk industri genom att förbättra processteknik och IT-lösningar samtidigt som du har en schysst och trygg anställning som konsult hos en av Skandinaviens ledande konsultbolag?

Plantvision söker dig som är processkonstruktör eller processingenjör och har arbetat på en verksamhet eller anläggning inom processindustrin såsom pappersbruk, stålindustrin, gruvbrytning, läkemedel eller kemi/petroleum.

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter till kompetensutveckling? Välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som systemkonsult kommer du arbeta på olika spännande uppdrag med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner. Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både de interna processerna men också kundernas.

Dina arbetsuppgifter

Som systemkonsult kommer du:
  • ansvara för att översätta kundens behov till en praktisk och anpassad IT lösning.
  • använda din kunskap av processoptimering för att implementera, konfigurera och förbättra systemet hos olika kunder.
  • utför anpassningar av olika system genom scriptning (snarare än avancerade programmering).
Du kommer att behöva ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta hemifrån.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi ser helst att du:
  • är utbildad ingenjör och har arbetat inom processindustrin med konstruktion eller underhåll eller liknande.
  • har intresse av "light" programmering såsom Excel Makro / VBA.
  • har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift.
  • har B-körkort eller på annat sätt kan ta dig obehindrat till olika destinationer kunderna är placerade.
  • har arbetat med CAD-administration eller liknande.
  • har kunskaper inom CAD eller Microstation kopplade till Excel eller någon databas.
Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och samarbetar väl med andra. Vidare är du kommunikativ, noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Andrea Kjellin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare