Hoppa till innehåll
Plantasjen logotyp

Vill du jobba i Nordens härligaste växthus? Nu söker vi efter en engagerad säljare till vår butik...

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
På Plantagen ska våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Därför ska du som arbetar som säljare säkerställa att butiken alltid är välfylld och att du tillsammans med dina kollegor arbetar för att skapa resultat och göra vardagen enklare för våra kunder. Stämmer denna beskrivning in på dig? I så fall är kanske du den vi letar efter!

Med våra värderingar Tydlighet, Ägarskap och Glädje som grund, arbetar vi tillsammans för att vara Nordens härligaste växthus. Vi sätter kundupplevelsen i fokus och hjälper våra kunder att fylla hem och trädgårdar med liv och växtkraft.

Vad innebär det att vara säljare på Plantagen?

Som säljmedarbetare hos oss är huvudfokus att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Det innebär att du fokuserar på kassaarbete där du aktivt arbetar med att våra kunder får ett riktigt bra avslut på sin köpupplevelse. Du är ansvarig för sälj, att vägleda kund, vattning och skötsel av växter.

För att lyckas i rollen som Säljare tror vi att du är/har:
  • Utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor.
  • Ett starkt växtintresse där du gärna gärna med dig av din kunskap.
  • Tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen samt tidigare kassavana är meriterande.
  • Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö.
Flytande svenska i tal och skrift, behärskar engelska i tal ock skrift. Koncernspråket är engelska.

Personliga egenskaper

Du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar i stället för problem.

Vi erbjuder

Hos oss på Plantagen får du utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder marknadsmässig lön och attraktiva förmåner.

Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvällar och helger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 65 % och inleds med provanställning på 6 månader.

Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Urval och intervjuer påbörjas i mitten av augusti för denna roll och sista ansökningdagen för denna tjänst är den 12/8.

Välkommen med din ansökan redan idag! Bli en del av Nordens härligaste växthus!
Plantasjen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren