Hoppa till innehåll
Ansök nu

Snickare / Golvspecialist
Göteborg

Vi söker dig som har en bakgrund som golvslipare eller snickare och som vill ta nästa steg i sitt yrkesliv. Vi behöver vassa golvspecialister som vill och kan ta ansvar i ett stabilt och expansivt bolag.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som snickare / golvspecialist innebär att du på uppdrag av landets stora försäkringbolag, utför slipning och reparationsarbeten av parkettgolv ute hos både privatpersoner och företag i västra eller södra Sverige. Våra uppdrag innebära att reparera och laga parkettgolv vid exempelvis fukt- eller brandskador som förstört funktionsdugliga golv.

Tillsammans med dina 20 kollegor utgår ni från vårt kontor/verkstad i Göteborg eller någon av våra verkstäder i Södra Sverige, där både specialtillverkning av parkettdetaljer samt utbildning äger rum.

Vi erbjuder
Hos oss finner du trygghet baserat på över 30 års branscherfarenhet. Vi expanderar tack vara en offensiv inställning och en unik lösning mot en marknad som har ett stort behov av vår kompetens. Vi är ett ungt gäng bestående av hantverkare, där alla har genomgått en lång tids internutbildning med teori och praktik innan vi åker ut på egna uppdrag för första gången. Du kommer ingå i en ansvarstagande grupp där alla hjälps åt för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

Vi ser också att du vill vara med att påverka en bransch med ett nytt fokus på hållbarhet och miljöfrågor - ju starkare vi blir, desto fler golv kommer vi rädda - vilket sin tur renderar i en radikal minskning av CO2-utsläppen!

Vad säger Jens Enskog, VD om PL Parkettrenoveringar?

"Vi har ett unikt utbud av tjänster utan konkurrens, samt en ökande efterfrågan. Målet är att vi tillsammans skall bygga upp vårt företag framgångsrikt genom stort fokus på hantverkskunnande och nöjd personal."

- Jens Enskog, VD

Din profil
För att trivas hos oss är du händig, ansvarstagande och serviceinriktad då tjänsten innebär mycket kontakt med både kunder, handläggare och entreprenörer. Du är driven och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Hos oss är det absolut viktigaste att vi lever efter våra värdeord, vi ser därför att du är: Noggrann, Proffsig och Hjälpsam!

Du som söker har:

  • Bakgrund av golvslipning och/eller hantverksvana av snickeri och träarbeten, alternativt relevant utbildning
  • B-körkort, då servicebil ingår i tjänsten
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta Jens Enskog på tel. 0733266688.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
PL Parkettrenoveringar, tidigare Ludvigson Parkettrenoveringar AB, startade 1989. Verksamheten startade med ambitionen att reparera samt laga funktionsdugliga och fina golv. Vi har utvecklat en metod att laga och lackera lokalt och få den lagade ytan att bli näst intill identisk med det övriga golvet i textur, glans och färg. PL Parkettrenoveringar AB är idag ett bland de största företagen i Sverige inom parkettvård med egna verkstäder i Göteborg och på utvalda orter i Södra Sverige för tillverkning av parkettdetaljer.

Vi är inne i en intensiv utvecklingsfas och ökar vår omsättning i en god takt varje år. Vi är ensamma om att kunna erbjuda den mest kostnads- och miljöeffektiva metoden att reparera skadade golv. Vår ambition är att fortsatt öka vår personalstyrka i Göteborg och Södra Sverige, samt att under året också fortsätta etableringen av bolaget i fler regioner i Sverige.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare