Hoppa till innehåll
Ansök nu

Automation & Instrumentering
Göteborg

Pidab är experter inom processindustrin med stor och unik kunskap inom mätteknik, reglerteknik, funktionssäkerhet, simulering och optimering.

Vi har flera spännande och utmanande uppdrag och kan erbjuda dig ett omväxlande arbete där du blir en del av ett expansivt företag som ständigt utvecklas. Vi söker nu fler seniora ingenjörer som har erfarenhet av processindustrin inom automation & instrumentering. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i uppdrag från idé till genomförande och uppföljning. Projekten är varierande och utmanande och en stor del är inhouse verksamhet. Vi tar även helhetsansvar för multidisciplinära anläggningsprojekt.

 • Specificera utrustning
 • Konstruera och designa
 • Upphandla komponenter
 • Kundavstämningar genom besök och telefonkontakt
 • Kontakt med leverantörer
 • Programmera / konfigurera
 • Montageledning
 • Medverka på plats under idrifttagning

Din Profil 
Vi söker dig som är processautomationsingenjör med erfarenhet av fältinstrumentering och/eller programmering.

 • Civilingenjör / högskoleingenjör alternativt likvärdig erfarenhet
 • Minst 2 års erfarenhet av processautomation eller liknande industri
 • Meriterande med erfarenhet av Siemens PCS7, ABB800xA, eller Emerson Delta V
 • Kunskap om processautomation och processreglering
 • Behärskar mät- och reglerteknik
 • ATEX och SIL-erfarenhet

Som person är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och underhålla relationer. Du arbetar strukturerat och van att driva dina processer kvalitetsmedvetet.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om Pidab
Pidab’s moderbolag EUROCON är ett teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet samt underhåll och optimering av industriella anläggningar. Därtill har vi anläggningsresurser inom Bygg, Process, Mek, Rör, Elkraft, Automation, Industriell-IT och HVAC, samt Projektledning. Dessutom kan vi erbjuda egenutvecklade effektiva projekterings- och dokumenthanteringsverktyg. EUROCON-gruppen har idag ca 280 medarbetare med kontor i Örnsköldsvik, Kiruna, Härnösand, Sundsvall, Växjö, Kristianstad, Västervik, Kalmar, Stockholm, Karlstad, Umeå, Luleå, Gävle samt Göteborg. Vår bas är i Sverige men våra uppdrag och kunder finns över hela världen. Vår största uppdragsgivare är energi- och processindustrin i Sverige såväl som utomlands.

Läs gärna mer om oss här, www.pidab.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare