Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du..
* arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive
* vana av att arbeta med många leverantörer i en internationell miljö

Då kan det här vara tjänsten för dig!

Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Vill du komma till ett familjärt företag med internationell prägel där du blir en viktig spelare i företaget? Då kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Som Strategisk inköpare hos oss kommer du framförallt att:

* arbeta i en bred roll där du kommer att prisförhandla med leverantörer som finns över hela världen.
* utvärdera och jämföra leverantörer och utveckla relationerna på lång sikt.
* jobba nära våra nyckelleverantörer och samtidigt vara vårt ansikte utåt och ta in nya leverantörer.
* uppdatering av parametrar i affärssystemet.
* ibland gå ner på en operativ nivå för att hålla dig uppdaterad i vårt affärssystem.

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Vi är cirka 50 anställda på tre kontor i Sverige men med en hög internationell prägel med kunder och leverantörer i runt om i hela världen. Du kommer att vara på mässor runt i Europa och etablera kontakter med människor från världens alla hörn.

Personprofil
Vi tror att du idag är strategisk inköpare inom industrin och har en vana av att arbeta med leverantörer på en internationell basis. Du är en duktig förhandlare och gillar att arbeta i högt tempo.

Du är en lagspelare med driv och engagemang som trivs i en roll där du får samarbeta med kollegor och nätverka med externa kontakter.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.


Övrigt
Start: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Spinnerivägen 1, Tollered

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på mattias.soderberg@performiq.se eller 072-157 27 76.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.


Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: strategisk inköpare, inköp, monitor, stockholm, söderort


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Fler från samma arbetsgivare