Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Lagerarbetare på heltid sökes

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu personer som trivs med ett fysiskt lagerarbete. Här är lagandan otroligt viktig och du blir en betydelsefull del i kedjan för att företagets kunder ska få rätt varor i rätt tid.

På lagret kan arbetsuppgifterna variera från orderplock och pack till påfyllning och enklare städning. Arbetstiderna varierar men är oftast dagtid.

Vår kund letar efter en person som vill arbeta hos dem för ett långsiktigt uppdrag - så det är viktigt att du också har den inställningen och målsättningen.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:
Körkort
Truckkort (A1-4, B1-B5)
Goda kunskaper i svenska
En god fysik då du står och går hela arbetspasset och även utför lyft

Det är meriterande om du tidigare arbetat på lager eller dagligvaruhandel tidigare. Vidare är dina personliga egenskaper av stor vikt för oss. Vi söker en lagspelare som förstår vikten av sin egen prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Du är en ansvarsfull och noggrann person som är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningsliv. I din ansökan får du gärna berätta gärna vilken aktivitet du utövat och hur det format dig som person.

Övrigt
Start: Omgående, eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Göteborg

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare