Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Chaufför på deltid sökes Göteborg

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu personer som trivs med ett fysiskt arbete till vår kund i Göteborg. Vår kund arbetar med frukt & grönt, till största delen är det utkörning av fruktkorgar till kunder. Här är lagandan otroligt viktig och du blir en betydelsefull del i kedjan för att företagets kunder ska få sina varor i tid.

Arbetstiderna är främst MÅNDAGAR och ONSDAGAR kl 06-15 samt FREDAGAR 06-13, men kan även finnas behov andra vardagar.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:
Goda kunskaper i svenska
En god fysik då du aktiv hela arbetspasset och även utför lyft
Körkort B
Möjlighet att arbeta deltid

Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför tidigare. Vidare är dina personliga egenskaper är av stor vikt för oss. Vi söker en lagspelare som förstår vikten av sin egen prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Du är en ansvarsfull och noggrann person som är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningsliv. I din ansökan får du gärna berätta gärna vilken aktivitet du utövat och hur det format dig som person.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid vid behov
Arbetstid: 0600-1500.
Plats: Göteborg

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare