Konstruktör

Konstruktör

Utform har funnits i över 30 år och är en del av Peabkoncernen. I tätt samarbete med våra kunder designar, utvecklar och producerar vi träprodukter för ett aktivt uteliv. I vårt sortiment finns utomhusprodukter för lek, träning och rekreation. Vi är ett av Sveriges starkaste varumärken inom utomhusträning med fokus på lokalproducerat och i stark tillväxt. Utform är den lilla verksamheten med stödet från en stor koncern, vilket skapar goda förutsättningar att fortsätta växa.

Nu söker vi en vetgirig konstruktör med designkänsla och driv till Malmö eller Göteborg!

Vi är ett starkt team som tillsammans strävar efter att skapa de bästa produkterna för ett aktivt uteliv. Är skapa förslag, designa, vidareutveckla och konstruera produkter för utemiljö något som låter spännande, tveka då inte att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att konstruera nya produkter och underhålla befintliga samt skapa projektunika förslag i samråd med försäljningsavdelningen.

Du kommer att fungera som tekniskt sakkunnig inom verksamheten och dokumentation kommer att vara en del av tjänsten.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö eller Göteborg.

Vem är du?

Du har relevant teknisk utbildning och är van att konstruera och utveckla. Du är allmänt tekniskt kunnig och intresserad. Har du dessutom erfarenhet av träkonstruktion är det ett plus.

Din IT-vana är god och du behöver god kunskap och erfarenhet av 3D-ritprogram, helst Inventor (Autodesk).

Som person är du prestigelös, engagerad och har ett naturligt driv. Noggrannhet och struktur är viktiga parametrar i ditt arbete. Du ser behoven samt förnyar och förädlar både på lång och kort sikt.

Din svenska är flytande i tal och skrift och du har en stark engelska.

Stämmer ovan in på dig, kan vi erbjuda en arbetsplats där du garanterat både kommer att utvecklas och inspireras.

Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.utform.se.

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Fredrik Olofsson, 0725-33 54 07.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.