Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Lärare i matematik i kombination med annat ämne

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi är en fristående gymnasieskola som utbildar inom samhällsbyggnad. Sedan 2006 erbjuder vi program med inriktning inom husbyggnad och mark- och anläggning för behöriga samt ett introduktionsprogram för icke behöriga elever. Vår vision är att varje elev hos oss skall ha möjligheten att göra sin bästa resa från star till studentdagen och därmed skapa bästa möjliga förutsättningar för varje enskild individ. Vi är en liten skola och där närheten mellan elever, lärare och ledning är centralt i allt vi gör.

På Peabskolan i Göteborg går det cirka 100 elever fördelat på 6 klasser. Detta förutsätter ett mycket nära samarbete med varje enskild elev. Då vi arbetar helt kurs- och ämnesintegrerat förutsätter det ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare.
Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell baserad på fyra grundprinciper, ett verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik.

Vi erbjuder nu en tjänst för undervisning i matematik i kombination med annat ämne. Tjänsten avser deltid till heltid beroende på ämneskombination.
Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat tematiskt samt om du har arbetat med elever på yrkesprogram. Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och tycker om att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Som lärare på Peabskolan behöver du vara bra på att samarbeta, men också vara van vid att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent och ha förmåga att ta egna initiativ. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på. Lärarexamen och lärarlegitimation inom samtliga ämnen du skall undervisa i är ett krav.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Andersson, Rektor Peabskolan Göteborg på telefon 0725- 33 66 13 alternativt mattias.andersson15@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 april 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.