Tryckeribiträde till Passet Screen AB!

Tryckeribiträde till Passet Screen AB!

Är du självgående, nyfiken och noggrann? Är du öppen för nya möjligheter och letar efter ett nytt steg i karriären? Se hit! Vi söker nu ett tryckeribiträde till Passet Screen AB i Mölndal!

Passet Screen AB är en helhetsleverantör av screen, storformat och profiltryck. De hjälper till med hela kedjan från idé, design, produktion och montering, till service och distribution. Med deras breda produktsortiment kan de profilera företag och produkter på det sätt de önskar så att de sticker ut från mängden. Sedan starten för 34 år sedan så har de byggt upp kunnandet och bredden för att kunna leverera tryck och speciallösningar med höga kvalitetskrav i både små och stora upplagor till deras kunder. Med deras långa erfarenhet och sina kompetenta medarbetare hoppas de kunna ge ett slutresultat som överträffar kundens förväntningar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Passet Screen under sex månader. Därefter är intentionen är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Passet Screens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Rollen som tryckeribiträde innefattar varierande arbetsuppgifter och alla dagar är olika varandra. Arbetsuppgifterna kommer till en början främst bestå av stöttning till tryckarna, detta i form av att sortera och packa orders i form av kläder. Du kommer även få hjälpa till att skära till skyltar, vara till hjälp vid planscreen och till en början lära dig trycka på textil.

Krav
Vi ser att du som söker har god svenska i skrift/läsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tryckeribranschen.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är stresstålig och att du trivs i en bransch med ett högt tempo. Du har även ett sinne för detaljer och intresse för produktionen. I övrigt är du...
  • Ansvarsfull.
  • Självgående.
  • Nyfiken.
  • Noggrann.
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Mölndal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!