Hoppa till innehåll
Paligo logotyp

Arbeta 100% remote som utvecklare på Paligo!

Ansök nu
Som utvecklare på Paligo får du vara med och påverka arbetet framåt i en spännande tillväxt- och scaleup resa!

Paligo är ett branschledande SaaS-företag som skapar värde internationellt för Fortune 500-kunder över hela världen! Vår molnbaserad CCMS-produkt möjliggör globalt samarbete och dokumentationshantering i världsklass. Vi är nu på en resa för att nå nya höjer där du blir en viktig del i vårt växande team och produkt. Här möts du av högt engagerade kollegor i en spännande internationell miljö som präglas av delaktighet, högt i tak och ett stort intresse av att tillsammans nå nästa steg. Hos oss får du din röst hörd!

Välkommen till Paligo!

Vi erbjuder dig
  • Schyssta förmåner i form av bland annat; Friskvårdbidrag, bidrag till hemmakontoret, privat sjukvård och en flexibel arbetsmiljö
  • En arbetsgivares som erbjuder flertalet utvecklingsmöjligheter där bland ett personligt Udemy-konto med möjlighet att fördjupa dig i de ämnen som intresserar dig!
  • Här ser vi utveckling som en lagsport och vi vill gärna höra dina idéer och inspel i arbetat framåt!
  • En varierad arbetsdag med stor frihet och möjlighet att bidra genom hela utvecklingsprocessen
Det här gör du hos oss

Vårt mål här är att förenkla hanteringen av data och underlätta dokumentationen för företag. Som utvecklare hos oss kommer du bland annat:
  • Arbeta med förvaltning, ny-och vidareutveckling av våra applikationer och produkter
  • Arbeta agilt i ett tvärfunktionellt team där vi har förtroende för din kunskap
  • Delta i beslutsprocessen vid design eller förbättringar av arkitekturen och utveckling av ny funktionalitet
  • Möjlighet att modernisera och arbeta med infrastrukturen för att ta vår produkt till nästa nivå
Ditt team och arbetsplats

Här välkomnas du till en internationell Techavdelning om två växande team bestående av bland annat utvecklare, testare och produktägare. Vi söker dig som bor utanför Stockholm och vill arbeta 100% remote och vara med i vårt team på distans.

Mer om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom fullstackutveckling, gärna med fokus och intresse på backend. Det är till fördel om du har arbetat inom vår Tech-stack bestående av: PHP, JavaScript, Go, JQuery, Python. Vi utvecklar en modern molnbaserat plattform i AWS och liknande erfarenhet är meriterande.

Du är en kommunikativ och målinriktad person som ser det som en spännande utmaning att vara en del av ett scale-up bolag. Vi söker dig som gillar att utveckla, förbättra kod och arbetssätt och är inte rädd för att testa nytt. Vidare förstår du vikten av ett gott samarbete där du gärna delar med dig av kunskap och erfarenhet och tar initiativ för att uppnå gemensamma mål. Hos oss blir du en del av ett internationellt team och det är därför viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Nordvall
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Paligo är ett branschledande SaaS-företag som arbetar med en molnbaserad CCMS-produkt. Produkten är utvecklad för att skapa, hantera, publicera och översätta tekniska dokumentation.

Vi samarbetar med Fortune 500-kunder över hela världen, som Allianz, Amazon, Mitsubishi, Europeiska Kommissionen, Wrike, Gong och många fler. Vårt mål är att bli nummer ett med vår lösning genom att erbjuda och skapa exceptionella funktioner, värde och kundnöjdhet.
Nu behöver vi växa och bli ännu fler!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare