Hoppa till innehåll
Ansök nu


Säljare
Göteborg

Är du en etablerad säljare eller vårt nästa stjärnskott?

Pac köper in, lagerhåller och säljer engångs- och förbrukningsartiklar till företag inom främst HoReCa. Vi har en tydlig tillväxtambition och vår strävan som företag är att ständigt söka nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag.

Om tjänsten
Vi söker en engagerad säljare med placering i Göteborg. Du kommer att ingå i ett lag med 19 andra drivna och hjälpsamma säljkollegor där du utgår från Göteborgskontoret tillsammans med fem andra. Du är sugen på att göra affärer och drivs av att underlätta våra kunders vardag. Du kommer arbeta självständigt inom affärsområdet, med hjälp av vår back-office. I rollen ingår ca tio övernattningar/år och ditt distrikt innefattar västkusten, Halland och delar av Småland.

Dina arbetsuppgifter

  • Aktivt utveckla och bygga upp försäljningen inom vårt affärsområde HoReCa, (hotell/restaurang/catering)
  • Via säljsamtal, digitala kanaler och främst personliga besök bearbeta potentiella kunder samt utveckla och underhålla befintliga affärer
  • Skriva och följa upp offerter samt genomföra affärsavslut
  • Planera och delta vid mässor

Vad har Rickard Frankoni att säga om hur det är att jobba på Pac? 

"Anledningen till att jag har valt att jobba på Pac är för att jobbet är utmanande, vi sätts hela tiden på prov och måste vara innovativa i våra lösningar till våra kunder. Det bästa med arbetet är att det är varierande och utmanande, och att vi i teamet jobbar tillsammans och prestigelöst.

En arbetsvecka innehåller allt från att ringa kalla samtal, canvasbesök, och att besöka befintliga och nya kunder, till framtagning av offerter och nya produkter och komma med förslag på helhetslösningar."

Vi erbjuder
Förutom anställning i ett engagerat företag erbjuder vi dig en rolig och utvecklande tjänst som säljare med trevliga kollegor. Du kommer få löpande internutbildning och coaching. Vi erbjuder dig tjänstebil, dator och mobiltelefon. Eftersom vår personals hälsa och välmående är viktig för oss erbjuder vi även friskvårdsbidrag samt företagshälsovård.

Din profil
Som person har du ett stort driv, vinnarskalle och tävlingsinstinkt, gillar flexibilitet och utmaningar. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där det är viktigt att du själv planerar och tar initiativ. Du är strukturerad, noggrann och självgående.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning eller erfarenhet inom hotell, restaurang eller catering
  • B-körkort
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Meriterande med ytterligare språkkunskaper

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på tel. 031-7045182. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Pac AB, etablerat 1973, är en av Sveriges ledande leverantörer av engångs- och förbrukningsartiklar till restauranger, hotell, dagligvarubutiker, fackhandel, städ, industri samt offentlig sektor. Vårt huvudkontor och logistikcenter ligger i Örebro och våra säljkontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Pac AB har 70 anställda och omsätter c:a 650 MSEK. Sedan 2017 är vi en del av OptiGroup-koncernen som ger support till över 105.000 kunder i över 20 europeiska länder. OptiGroup har en nettoomsättning på 1,7 miljard EUR och 2000 anställda.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare