Hoppa till innehåll
Pac AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
28 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Account Manager till Göteborg

Är du en etablerad säljare eller vårt nästa stjärnskott?

Pac köper in, lagerhåller och säljer engångs- och förbrukningsartiklar, främst till företag inom HoReCa (hotell/restaurang/catering). Vi har en tydlig tillväxtambition och vår strävan som företag är att ständigt söka nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag.

Om tjänsten
Vi söker en engagerad Account Manager som kommer utgå från vårt kontor i Göteborg tillsammans med sex kollegor. Du blir en del av vårt lag bestående av 19 drivna och hjälpsamma säljkollegor runt om i Sverige.

Du är sugen på att göra affärer och drivs av att underlätta våra kunders vardag. Som Account Manager arbetar du självständigt inom affärsområdet, med hjälp av vår back-office. I rollen ingår ca tio övernattningar/år och ditt distrikt innefattar Västkusten och Halland.

Dina arbetsuppgifter

  • Aktivt utveckla och bygga upp försäljningen inom vårt affärsområde HoReCa
  • Genom främst personliga besök, men även genom säljsamtal och digitala kanaler, bearbeta potentiella kunder
  • Utveckla och underhålla befintliga affärer
  • Skriva och följa upp offerter och genomföra affärsavslut
  • Planera och delta vid mässor

Vad har Benjamin Binjamen, Regionchef Väst, att säga om hur det är att jobba på Pac? 

"Jag har många års erfarenhet inom restaurangbranschen, vilket ger mig god insikt i produkter och människor. Som ledare är jag ödmjuk, driven och fokuserad på lagets framgång.

På Pac blir du en del av ett företag som är ledande inom nya produkter och samarbetar med stora kunder. För att bli framgångsrik i rollen som Account Manager krävs enormt driv, vilja att förbättras och mod att utforska olika marknadssegment.

Bolaget är familjärt trots att det är en del av en stor koncern, vilket ger möjlighet att bli sedd och hörd. Det bästa med arbetet är att det är varierande och utmanande samt att vi i teamet jobbar tillsammans och prestigelöst. Till rollen som Account Manager hoppas jag at vi hittar en kollega som är hungrig, driven och inte rädd för att ta initiativ."

Vi erbjuder
Förutom en rolig och utvecklande tjänst som Account Manager blir du del av ett engagerat företag med trevliga kollegor. Du kommer få löpande internutbildning och coaching. Vi erbjuder dig tjänstebil, dator och mobiltelefon. Eftersom vår personals hälsa och välmående är viktig för oss erbjuder vi även friskvårdsbidrag samt företagshälsovård.

Din profil
Till tjänsten som Account Manager söker vi en vinnarskalle med stort driv och tävlingsinstinkt som gillar flexibilitet och utmaningar. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare samtidigt som du kan motivera dig själv och arbeta självständigt. Du trivs i en varierad och föränderlig miljö där det är viktigt att du själv planerar och tar initiativ.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning eller erfarenhet från hotell, restaurang eller catering
  • B-körkort
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Meriterande med ytterligare språkkunskaper

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Pac AB, etablerat 1973, är en av Sveriges ledande leverantörer av engångs- och förbrukningsartiklar till restauranger, hotell, dagligvarubutiker, fackhandel, städ, industri samt offentlig sektor. Vårt huvudkontor och logistikcenter ligger i Örebro och våra säljkontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Pac AB har 70 anställda och omsätter c:a 650 MSEK. Sedan 2017 är vi en del av OptiGroup-koncernen som ger support till över 105.000 kunder i över 20 europeiska länder. OptiGroup har en nettoomsättning på 1,7 miljard EUR och 2000 anställda.

Pac AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 mars 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup