Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljledare
Kungälv

Brinner du för att arbeta strategiskt med att utveckla affärsmöjligheter och vinna tillsammans med ditt team och dina kunder? Då är det just dig vi söker till rollen som säljledare!

Vi är Sveriges ledande leverantör av läkemedelskylskåp och undersökningsmöbler för sjukvård, apotek, skola och omsorg samt hjälpmedel och fysioprodukter anpassade för rehab. Vi bygger allt på kvalitet, ergonomi och användarvänlighet.

Arbetsuppgifter
I denna operativa roll som säljledare ligger fokus både på att jobba aktivt med eget säljarbete samt att engagera och involvera säljarna för att förverkliga företagets övergripande mål. Din förmåga att förmedla information på ett tydligt sätt är viktig.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

 • Budget-, resultat- och personalansvar för säljorganisationen
 • Leda och coacha medarbetare samt skapa ett gott arbetsklimat med engagerade och motiverade medarbetare
 • Bearbeta och utveckla befintliga och nya kunder inom B2B samt ansvara för nyckelkunder
 • Ansvara för exportförsäljning
 • Ansvara för kundnöjdhet och mätning av NKI
 • Ansvara för och projektleda anbud

Rollen innebär till viss del resor med övernattning som du planerar själv. Som säljledare är du även medlem i ledningsgruppen.

Vi erbjuder
Som säljledare hos oss får du ett ansvarsfullt arbete där du säljer hela vårt sortiment inom sjukvård. Du får chansen att arbeta i ett företag som har positiv utveckling och är redo att ta marknadsandelar. 

Vi erbjuder dig en position med stor frihet, där din kreativitet och lösningsförmåga värderas högt. Marknadsmässig lön, tjänstebil, tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag och alla verktyg du behöver i din roll.

Vad har Fredrik Löfgren, VD, att säga om hur det är att jobba på Oscar Medtec AB? 

"Vi är i början på en tillväxtresa och såväl bolag som säljorganisation kommer utvecklas mycket de närmaste åren. Både breddat sortiment som nya kundmarknader kommer introduceras under kommande treårsperiod."

Läs mer om vad Fredrik och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/oscar-medtec-ab

Din profil
Vi tror att du har ett väl utvecklat affärssinne, är van att arbeta självständigt och strukturerat med stort eget driv. Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du har lätt för att se, förstå och belysa kundens behov.

Vi ser även att du har:

 • Eftergymnasial examen och/eller beprövad framgång inom försäljning B2B
 • Du har erfarenhet av kunder inom den offentliga sektorn där du har arbetat med LOU
 • Erfarenhet av sjukvårdsbranschen är mycket meriterande
 • Erfarenhet av exportförsäljning är också meriterande
 • God kommunikationsförmåga, både i tal och skrift (svenska och engelska)
 • Vana av att räkna, offerera och följa upp sina egna projekt
 • Du är självständig, drivande och uthållig

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Kim Storm och Nicklas Jonsson. Du når Kim på tel. 031-7045182 och Nicklas på tel. 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Oscar Medtec är Sveriges ledande leverantör av medicinkylskåp och undersökningsmöbler för sjukvård, apotek, skola och omsorg samt hjälpmedel och fysioprodukter anpassade för rehab. Utveckling och produktion sker i Kungälv, strax norr om Göteborg. Sedan starten 1967 bidrar vi med vår expertkunskap och utvecklar de bästa tänkbara lösningarna. Vi bygger allt på kvalitet, ergonomi och användarvänlighet. Våra kunder är bl.a. Sveriges landsting, kommuner, privata vårdgivare samt de stora apotekskedjorna.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare