Vik. Lagersäljare till Optimera Göteborg

Vik. Lagersäljare till Optimera Göteborg

Optimera söker just nu en ny lagersäljare till vår enhet i Göteborg. Vi söker dig som är driven och gillar försäljning, har god kännedom om byggmaterial samt erfarenhet av kundservice. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag. I rollen som lagersäljare jobbar du främst med kundbemötande, försäljning, orderplock och lagerpåfyllnad i vår bygghall på enheten. Tjänsten är ett vikariat med start i början av februari, anställningen löper till början av februari 2024 med chans till förlängning och ev. tillsvidareanställning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Kundservice
 • Lagerpåfyllnad och varumärkning
 • Plockning av gods

Dina kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning
 • Har goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska, då alla order och all service till kunder sker på svenska
 • Kunskap och intresse av byggvaror
 • Truckkort
 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet från branschen är meriterande

Dina personliga egenskaper:
 • Serviceinriktad, självständig och självgående
 • Uppskattar högt tempo
 • Strukturerad och planeringsförmåga
 • Gott ordningssinne

Övrigt:
B-körkort är ett krav och erfarenhet av affärssystemet Trygg är en merit. Arbetet innebär en del tunga lyft.

Vikariat från början av februari 2023 till början av februari 2024 med chans till förlängning och ev. tillsvidareanställning.

Ansökan:
Låter det intressant?

För frågor kontakta Lagerledare Daniel DeFeo på mejl daniel.defeo@Optimera.se

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i formuläret till höger, så snart som möjligt, dock senast 230131

Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen erbjuder
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.
Mer info
Kontaktperson Daniel DeFeo
Email Mejla Daniel DeFeo
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.optimera.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OptimeraSvenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder