Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning utifrån vår största drivkraft – att se individer och företag lyckas och nå sina mål på både kort- och långsikt. Med en lokal förankring finns vi på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, och har cirka 2500 medarbetare. I Göteborg sitter vi i nya och fräscha lokaler i Citygate på Gårdatorget och internt är vi ett 15-tal kollegor som tillsammans arbetar för att erbjuda marknaden kompetensförsörjning inom olika branscher med fokus på hög kvalitet och flexibilitet.

Är du vår nya lagspelare? Till vårt framåtlutade team i Göteborg söker vi nu dig som vill axla rollen som konsultchef inom lager & logistik!

Hur kommer din arbetsdag se ut hos oss?
En sak kan vi säga redan nu, förvänta dig varierande arbetsdagar! Dina kunder och konsulter verkar i en föränderlig miljö där du tillsammans med dem stöter på nya utmaningar varje dag. Som konsultchef har du självständigt ansvar för dina kunder, uppdrag och konsulter inom affärsområdet lager & logistik i Göteborgsområdet. I ditt arbete kommer du ha löpande kontakt med kunder och konsulter kring tillsättning och bokningar av konsulternas arbetspass. Du har personalansvar över konsulter och ansvarar således över personalrelaterade ärenden så som coachning, uppföljning, medarbetarsamtal och liknande typer av ärenden. Dina dagar kan också innehålla alltifrån intervjuer och anställningar till att hantera tidrapporter, lägga schema och administrera löner. Här snackar vi variation! Våra kunder och konsulter arbetar alla typer av skift och du själv får förtroende att disponera din tid utefter vad du anser arbetet kräver, förtroendetid helt enkelt!

Kommer du trivas att arbeta tillsammans med oss?
Med värdeorden framåtlutad, schysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra - alltid ta laget före jaget med andra ord och där ser vi att du har samma värderingar som oss. För att du ska trivas i rollen som konsultchef behöver du ha ett inre driv och en tydlig målmedvetenhet. Vidare tror vi att du trivs i en arbetsmiljö där korta ledtider, snabba beslut och kontakt med såväl kandidater, konsulter och kunder tillhör vardagen.

Vem är du?
Som person beskriver du dig själv som strukturerad där du kan planera och strukturera din tid på ett effektivt sätt. Du gillar att jobba med frihet under ansvar och du trivs att jobba självständigt men du är även en schysst lagspelare. Är du som person social, kreativ, flexibel och har god människokännedom ser vi att du kommer trivas utmärkt i din nya roll hos oss.  Vi ser med fördel att du tidigare har arbetat i en liknande roll som konsultchef eller har erfarenhet av arbetsledande roll inom logistik. Kanske började du din karriär som bemanningskonsult?

För att vara aktuell för tjänsten har du körkort, god kommunikationsförmåga i svenska både tal och skrift (kunskap inom andra språk är meriterande) samt goda datorkunskaper då du kommer arbeta mycket i vårt affärssystem. Som du har märkt är tjänsten som konsultchef bred och din erfarenhet kan därför variera. Det vi värdesätter mest är ditt driv samt dina personliga egenskaper!


Vad kan vi erbjuda dig?
På OnePartnerGroup gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. Vi på OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Som koncern är vi inom vår bransch en av de största spelarna på den svenska marknaden, där vår främsta styrka ligger i den lokala förankringen och familjära känslan. Läs gärna mer om oss på https://www.onepartnergroup.se/

Placeringsort: Göteborg
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Känner du att den här tjänsten passar dig och att du vill bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska söka tjänsten omgående! ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eldin Ljutovac VD/Partner Onepartnergroup Väst eldin.ljutovac@onepartnergroup.se 070-9716458 eller Henrik Areskoug, Affärsområdeschef Lager &Logistik henrik.areskoug@onepartnergroup.se 0734131033.
 

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare