Arbetsledare för kvällsskiftet till OneMed!

Arbetsledare för kvällsskiftet till OneMed!

Tycker du om att leda och coacha medarbetare, jobba mot att ständigt förbättra verksamheten och dess logistikprocesser? Önskar du jobba kvällstid? Då är det dig vi söker!

OneMed Sverige AB är en ledande distributör av förbrukningsmaterial och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa som finns i nio länder, har drygt 900 medarbetare och omsätter cirka 5 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. OneMed strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Om tjänsten
Som arbetsledare kommer du att ha ett övergripande ansvar för medarbetare och du ansvarar för att skapa resultat som motsvarar företagets förväntningar. Genom att coacha, leda och fördela arbetet når du och dina medarbetare ständigt förbättrade mål samtidigt som ni jobbar för att skapa en trivsam och säker arbetsmiljö. Du kommer att leda två team som består av 8-14 medarbetare vardera.

Du trivs i en miljö med korta beslutsvägar och du har förmågan att prioritera och ställa om efter behov. Tillsammans med övriga arbetsledare säkerställer ni att den dagliga driften levererar enligt uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och drivs av att förbättra logistik-processer och övriga delar i verksamheten och du har förmågan att också få medarbetarna engagerade i förbättringsarbetet. Utöver att du är självgående, innovativ och målmedveten, har du en kommunikativ förmåga och kan på ett tydligt och strukturerat sätt kommunicera med medarbetare, chefer och externa parter på både svenska och engelska.

Bakgrund
• Tidigare erfarenhet som arbetsledare/teamledare med personalansvar, förslagsvis inom logistik/lager/produktion
• Vana att arbeta mot mål, deadlines och leverera resultat
• Ett ledarskap som präglas av respekt och resultat
• God datorvana
• Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
• Systemvana inom lagersystem samt truckkort A1-A4 är meriterande

Övrigt
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Arbetstid: mån-tors 15:30-00.00, fre 15:30-22:00
Placering: Tagenevägen 29, Göteborg
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med att söka! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I denna rekryteringsprocess samarbetar OneMed Sverige med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 073 430 49 96 eller anel.bosnjo@onerpartnergroup.se. 
 
 
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onemed.com
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se