Serviceledare till Ömangruppen i Göteborg

Serviceledare till Ömangruppen i Göteborg

Mitt namn är John och jag arbetar som verksamhetschef på Ömangruppen i Västra Götaland. Jag söker nu en serviceledare inom ventilation till vårt nystartade kontor i Göteborg. Du kommer vara en av de första medarbetarna på plats för Ömangruppen Göteborg och kommer att få vara med att bygga upp verksamheten. Du kommer att dela kontor med flera fastighetstekniker och skötare ifrån vårt syskonbolag Axcell där vi har ett tätt samarbete och jobbar mycket ihop. Med mig som chef kan du förvänta dig en tät dialog, stort förtroende och mycket stöttning. - John Ragnar, Verksamhetschef

Arbetsbeskrivning: Rollen som Serviceledare innebär en mycket varierande arbetsdag där du i huvudsak arbetar ute på fältet med våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer du även arbeta med försäljning, kalkylering och planering av projekt. Som Serviceledare hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät. I din roll som Serviceledare kommer du ansvara över att fatta och genomföra de beslut som krävs för verksamheten positiva utveckling. Resultatet av ditt arbete ute hos våra kunder ska leda till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med daglig drift av service och underhåll inom något av våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
  • skapa och upprätthålla goda kontakter med kunder och andra leverantörer i projekt och service.
  • försäljning av fastprisprojekt och löpande mot kunder.
  • planering av service och projekt, vilket kan innebära fasta samarbetsavtal och löpande samt fastprisprojekt.
  • ansvar för fakturering och inköp.
  • ansvarig för resurstillgång inom egna projekt och service (verktyg och material).
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Göteborg. Som Serviceledare rapporterar du till Verksamhetschef i Borås.

Förmåner och fördelar: Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet från praktiskt arbete med service, gärna inom ventilation. Erfarenheter från kyla och/eller styr & regler är meriterande men inte ett krav. Vi tror att du idag arbetar som servicetekniker och vill anta nya utmaningar och ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr & regler. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och kan föra dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef John Ragnar på telefonnummer 033-430 90 74.

Sista ansökningsdag 2023-04-02.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 30-tal orter i södra Sverige.