Regionchef till Göteborg

Regionchef till Göteborg

Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen fortsätter att expandera och bygga upp en stark organisation på västkusten. Tillsammans är vi en heltäckande fastighetspartner som hjälper fastighetsägare inom industri, logistik, handel, kontor med allt ifrån tekniska installationer och energibesparingsåtgärder till fastighetsskötsel. Vi söker dig som vill vara med på resan och leda vår verksamhet i Göteborg med omnejd för att ta oss till nästa nivå. I rollen som regionchef hos oss får du arbeta med coachande ledarskap, försäljning och service i en framtidsbransch.

Dina arbetsuppgifter
Som regionchef har du ett övergripande ansvar för kunder, leverantörer och medarbetare i din region. Du har ett direkt personalansvar för chefer och ledare i organisationen. Du har resultatansvar för din region och ska lägga budget för din verksamhet. Du ska på ett aktivt och inspirerande sätt coacha verksamhetschefer och personal i deras dagliga arbete. Du ansvarar för att sätta mål för regionen i linje med företagets övergripande mål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Arbetsledning av chefer och ledare
  • Kundbearbetning/Avtalsförsäljning
  • Merförsäljning
  • Mål för regionen
  • Budget
Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och stöttande kollegor som arbetar mot tydliga mål och med högt uppsatta förväntningar. Som regionchef rapporterar du till VD och kommer att vara en del av ledningsgrupp.

Arbetets omfattning
Heltid. Kontorstider. Start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg.

Utvecklingsmöjligheter
Företagen är i en expansiv fas och har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka både din och dina medarbetares vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har ett brett kontaktnät i Göteborg och tidigare erfarenhet som ledare. Har du erfarenheter inom el, VVS (installations-) eller fastighetsbranschen som servicechef, teknisk förvaltare, fastighetsförvaltare eller motsvarande yrke är det positivt. Även erfarenhet av att kalkylera och räkna på jobb inom teknik och fastighetsförvaltning är meriterande. Du har goda datorkunskaper och har gärna arbetat i något fastighetssystem /affärssystem tidigare.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som regionchef är du en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och du drivs av att arbeta med frihet under ansvar. Du är mogen och trygg i dig själv och känner din kompetens, vilket gör att du kan agera prestigelöst och ödmjukt. Du skapar engagemang genom god kommunikativ förmåga och egen delaktighet, såväl internt som externt.

Dina ledaregenskaper och förmåga att bygga en välmående organisation kommer vara avgörande i vår bedömning.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Nina Bremer, VD, nina.bremer@pt-s.se.
Sista ansökningsdag 14 april. Urval sker löpande.

Alla former för kommunikation som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.omangruppen.com
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi & miljö, projekt och förvaltning. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter och omsätter cirka 400 miljoner.