Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Sommarjobb som Transportbokare

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten:
Letar du efter ett spännande och utvecklande sommarjobb? Vi söker en engagerad och ansvarstagande individ för rollen som Transportbokare till en av våra kunder inom tekniksektorn. Behovet sträcker sig primärt över sommaren under perioden 3 Juni - 23 Augusti. Det finns givetvis flexibilitet för att starta någon vecka senare beroende på studier eller andra åtaganden. Kunden önskar även att man startar på deltid någon dag i veckan under Maj för att lära sig arbetet och det finns även möjlighet att fortsätta arbeta deltid under hösten.

I denna roll blir du del av transportgruppen som idag är 6 kollegor med liknande ansvar. Med mejl och telefon som främsta redskap kommer du att ta ansvar för att boka och koordinera transporter enligt kundernas behov och önskemål. Gruppen arbetar med alla typer av transporter, men där du primärt arbetar med marktransport och sköter tillhörande transportdokumentation. Du kommer att ha löpande kontakt med transportörer och interna avdelningar för att säkerställa smidiga leveranser samtidigt som du även agerar på eventuella logistikproblem och avvikelser.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Sköta transportbokning enligt önskade fraktinstruktioner
 • Ta emot order och svara på pris- och offertförfrågningar
 • Ansvara för tillhörande transportdokumentation och redovisa statistik
 • Sköta fakturering efter bokad transport
Vi söker dig som:
 • Studerar relevant utbildning på YH- eller högskolenivå med minst 1 år kvar av dina studier
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska - du kommer att använda båda språk dagligen
 • Har varit bosatt i Sverige de senaste 5 åren - bakgrundskontroll krävs för rollen
För att trivas i teamet och lyckas väl i rollen krävs det att du har en hög kommunikativ förmåga och är en glädjespridare. Teamet har högt i tak och tycker gärna om att ha kul tillsammans på arbetet. Hög prioriteringsförmåga är centralt i rollen då du kommer att tvingas göra rätt avvägning i perioder då det är mycket att göra, samtidigt som du tillgodoser kundens behov med största möjliga fokus på service. Detta är ett arbete som innefattar toppar och dalar vad gäller tempo och du behöver trivas i denna omväxlande miljö.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos OIO. Du kommer att få en introduktion på deltid vid sidan av dina studier med start i Maj för att sedan arbeta heltid under sommaren. För dig som har möjlighet att arbeta vidare under hösten finns det ett fortsatt behov av extra stöttning vid sidan av studier på avdelningen.

Övrig information:
 • Omfattning: Deltid i Maj och under hösten, heltid perioden v.23 - v.34
 • Start: Maj 2024
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Liknande Jobb

OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren