Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Sommarjobb som Sales Coordinator hos Ekman & Co

Ansök nu
Med internationella relationer och affärer i fokus har du nu möjlighet till ett meriterande sommarjobb hos Ekman & Co AB - ett handelshus med lång historia och stor kompetens inom handel av skogsprodukter. Som Sales Coordinator placeras du i centrum för affären där du koordinerar och planerar för att affären genomförs i enlighet med vad som avtalats mellan säljare, köpare och leverantör. Sommarjobbet inleds med introduktion på deltid under maj, för att gå över till heltid under juni-augusti.

Idag arbetar cirka 300 personer på Ekman, uppdelade på omkring 40 kontor med global spridning, varav 51 personer i Göteborg.

Om bolaget
Ekman & Co AB är en världsledande marknadsförings- och försäljningsorganisation vars fokus är den globala skogsindustrin. Sedan starten år 1802 erbjuder Ekman ett brett utbud av tjänster för sina globala kunder och leverantörer genom bland annat försäljning, marknadsföring, försäkring, riskhantering och logistik. Varje år hanterar Ekman mer än fyra miljoner ton skogsprodukter åt sina affärspartners i över 100 länder. Genom kompetent och motiverad personal har Ekman skapat sig ett starkt anseende som kännetecknas av pålitlighet, kompetens och service. Läs mer om bolaget på Ekmans hemsida.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för export/importdokumenthantering för såväl remburs samt inkasso vilket innebär nära kontakt med våra leverantörer, kunder, agenter, dotterbolag, speditörer, rederier och banker såväl i Sverige som utomlands. Utöver det kommer du även samarbeta med kollegor på andra avdelningar internt.

Arbetet utförs till största del i ett samlat affärssystem samt via telefon- och mailkontakt med säljare, köpare och leverantörer.

Vi söker dig som
 • Studerar vid högskola eller universitet inom relevant område, exempelvis ekonomi eller logistik
 • Har någon form av servicerelaterad eller administrativ arbetslivserfarenhet
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har god förmåga att lära och arbeta i affärssystem
 • Har möjlighet att arbeta deltid under maj och heltid under juni-augusti
För att passa i rollen som Sales Coordinator ska du vara en person som anstränger och anpassar sig för att bygga och förbättra samarbeten med andra i din omgivning. Detta innefattar även en god förmåga att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Vidare är du noggrann, uppmärksam på detaljer i arbetet och mån om att fråga för att förstå. Du har en god förmåga att bibehålla ett lugn och snabbt prioritera mellan arbetsuppgifter, även då arbetstempot är högt.

Om rekryteringsprocessen & anställningen
Vänligen bifoga både CV och personligt brev i samband med din ansökan. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval att tillämpas. Annonsen kan således komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

Uppdraget är ett sommarjobb i form av ett konsultuppdrag. Du blir således anställd på OIO.
 • Omfattning: Deltid under maj, heltid enligt överenskommet schema juni-augusti
 • Arbetstider: Vardagar, 08:15-16:30
 • Start: Maj 2024
 • Placering: Göteborg, Polhemsplatsen 5 (GP-huset)
 • Lön: Timlön
 • Kontaktperson: Armin Rizvanovic
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.

Liknande Jobb

OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren