Hoppa till innehåll
Ansök nu
Tillsammans med Dryboy söker vi nu efter dig som trivs i en entreprenöriell miljö där kunden står i fokus. Som säljare blir du övergripande ansvarig för att bygga starka kundrelationer och driva företagets försäljning framåt. Då bolaget står inför en spännande utvecklingsfas blir du del av en föränderlig miljö där du förväntas vara självgående och kreativ. Med Dryboy kommer du att ha möjlighet att arbeta med innovativa produkter och vara en del av en resa mot att bli marknadsledande i Europa och USA. Ta chansen att skapa långvariga relationer, skapa affärsmöjligheter och forma din egen framgång. Du kommer att bli en viktig spelare på Dryboy, där din drivkraft, förmåga att bygga relationer och nyfikenhet värdesätts.

Om Dryboy
Dryboy är ett innovationsdrivet svenskt företag och varumärke som med egenutvecklad produktionsteknik och en unik digital plattform skräddarsyr vattentäta överdrag för utomhusbehov. Deras mission är att bidra till ökad bekvämlighet i utemiljön för både privatpersoner och företag, och till bättre funktion och längre hållbarhet för all inredning utomhus. Deras produktutveckling och produktion sker i egna lokaler i Sverige och produkterna efterlämnar ett minimalt fotavtryck på miljön. Deras vision är att bli den marknadsledande producenten av skräddarsydda skyddslösningar och överdrag i Europa och USA, och att varumärket Dryboy blir synonymt med ett ”bekvämare liv utomhus”. Läs gärna mer på www.dryboy.com.

Om tjänsten
Som säljare kommer du att arbeta aktivt med att både bygga relationer med nya kunder och stärka banden med befintliga kunder. Du kommer ha en nyckelroll i att driva företagets försäljning framåt och säkerställa Dryboys fortsatta tillväxt. I denna roll kommer du bygga långvariga relationer baserade på tillit och skapa affärsmöjligheter där du kommer få friheten att sätta upp ditt eget arbetssätt. I början kommer ditt verksamhetsområde omfatta Sverige, Norge och Danmark.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:
 • Prospektering: Söka efter nya kundkontakter både bland befintliga kunder och bland potentiella bolag som ännu inte har utnyttjat våra produkter.
 • Mötesbokning: Kontakta kunder via telefon eller genom personliga besök för att boka in framtida möten.
 • Säljmötet: Genomföra säljmöten med kunder där du presenterar och säljer våra produkter. Målet med dessa möten kan vara att etablera en relation, genomföra en behovsanalys eller helt enkelt göra ett starkt intryck.
 • Affärsutveckling: Ta en strategisk roll och vara uppmärksam på behov hos befintliga kunder samt inom nya potentiella segment. Hålla dig uppdaterad om marknadstrender och konkurrenters agerande.
 • Skapa försäljningsmaterial: Skapa olika typer av dokument och material för att främja försäljningen av produkten samt anpassa materialet för olika kanaler och målgrupper. Exempelvis presentationsmaterial, försäljningspresentationer och kundcase.
Vi söker dig som
 • Har 2-5 års arbetslivserfarenhet inom försäljning inom B2B
 • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har B-körkort
Vi söker dig som är engagerad och resultatinriktad säljare, med förmågan att skapa starka kundrelationer och uppnå uppsatta mål. Vi värdesätter en trygg person som inte blir stressad av varje enskild affär, utan som kan hitta en balans och se besök som en del av framgångsfaktorerna.

Din drivkraft, förmåga att bygga relationer och självgående inställning är ovärderliga egenskaper då det förväntas att du kan skapa relationer och bidra till nya affärer inom nya segment. Du kommer att utforska och sätta dig in i nya marknader och segment för att fortsätta bygga och utveckla Dryboys verksamhet, därav krävs en nyfikenhet och innovationsförmåga. Du kommer bli en viktig spelare och kommer kunna bidra på ett meningsfullt sätt. Därför läggs stor vikt vid personlig mognad och förmågan att kunna prioritera. Du behöver vara trygg i dig själv och ha en positiv attityd.

Om anställningen
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår partner. Genom rekryteringsprocessen kommer löpande urval samt psykometriska tester att tillämpas.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg, Högsbo med en flexibilitet att arbeta hemifrån.
 • Kontaktperson: Ida Collin och Armin Rizvanovic
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare