Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Kundtjänstmedarbetare deltid

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OIO söker för Bazaros räkning en student som har möjlighet att arbeta på deltid 2-3 dagar i veckan, samt är intresserad av en långsiktig karriärmöjlighet. Bazaro erbjuder en SaaS tjänst som bland annat syftar till att effektivisera kunders fakturahantering samt stärka deras kontroll över inköp. Jobbet passar perfekt för dig som studerar och vill jobba extra i en start-up miljö.

Bazaro sitter i nyrenoverade lokaler på Vallgatan och du kommer till en början arbeta från deras kontor för att få en så bra introduktion som möjligt, därefter är arbetstider och arbetsplats flexibelt.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta emot och hantera ärenden från kunder - främst via telefon, mail och chat. Samtliga ärenden administreras i ett ärendehanteringssystem. Till din hjälp har du en FAQ/handbok som täcker in de flesta frågor och svar, i övrigt finns alltid möjlighet att ta hjälp av en kollega. Utöver att ge service till kunder kan du även komma att få hjälpa till inom andra områden.

Vi söker dig som
  • Studerar på högskola eller universitet inom ekonomi och söker ett extrajobb, 2-3 dagar i veckan (vardagar)
  • Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundupplevelsen stått i fokus
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, samt ditt intresse för såväl ett långsiktigt arbete som att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som vill ha ett extrajobb där du kan planera dina egna pass och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en passande roll. Du blir del av ett härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt där du blir anställd konsult på OIO. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar löpande urval av kandidater.
  • Omfattning: Vid behov, ca 2 dagar i veckan
  • Start: ASAP
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Ida Collin
  • Lön: Timlön
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Uddevalla
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga