Hoppa till innehåll

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Talar du finska och vill arbeta på ett stort globalt bolag inom fordonsindustrin? Då kan detta vara en passande roll för dig. Läs mer och sök nedan!

Om tjänsten
OIO söker tillsammans med vår samarbetspartner en finsktalande kundsupport till vår partner som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på finska marknaden. Samtalen kan variera och innefattar frågor som rör problem med applikationer som inte fungerar, bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot varsin nordisk marknad och som arbetar på ett rullande 6 veckor långt schema med arbetstider mellan 7-23 alla dagar i veckan. Du har möjlighet att önska schema men behöver vara tillgänglig för jobb under utsatta tider samt helg. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid.

Vi söker dig som
  • Har en uttagen gymnasieexamen
  • Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus
  • Talar flytande finska. Har du kunskaper i svenska är det ett plus
Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten och intresset för såväl ett långsiktigt arbete som viljan att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll. Du blir del av ett mycket härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag via OIO på 6 månader inledningsvis med chans till förlängning.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Ida Collin
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga