Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Ekonomiassistent till GasiQ

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Tillsammans med GasiQ söker vi nu en erfaren ekonomiassistent. Här finns en möjlighet för dig som drivs att arbeta i ett mindre företag där du verkligen kan göra skillnad! Rollen lämpar sig för dig som trivs i en roll med en bredd av arbetsuppgifter med huvudsakligt fokus på ekonomi. Arbetet innebär även kontakt med och stöd till olika funktioner inom företaget, bland annat försäljning och inköp. På kontoret i Stenkullen sitter du tillsammans med 15 kollegor varav du kommer samarbeta väldigt nära nuvarande ekonomi- och administrationsansvarig samt VDn.

Sammanfattningsvis innebär ditt ansvar följande:
 • Löpande redovisning
 • Leverantörs- och kundreskontra
 • Månads- och årsbokslut tillsammans med revisorer och nuvarande ekonomi- och administrationsansvarig
 • Rapporter och statistik, framtagning av beslutsunderlag, sammanställning av data
 • Vid behov stöd till kundservice med orderläggning, inköpsavrop med mera
Vi söker dig som har
 • Några års erfarenhet från självständigt arbete med ekonomi
 • Utbildning med inriktning ekonomi, lägst gymnasienivå
 • Goda kunskaper i ekonomi- och affärssystem
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och struktur. Du är driven, nyfiken på att lära dig nytt och gillar att skapa dig ett helikopterperspektiv för verksamheten. Du är analytisk i arbetet och har en vilja att utvecklas på ett personligt plan samtidigt som du gillar att utveckla processer för att främja verksamheten. Eftersom rollen innebär många kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ och social förmåga och du värdesätter att få stötta upp andra funktioner internt när det behövs. Du trivs i ett mindre bolag och ser värde i att ha en god gemenskap med smidiga samarbeten internt.

Om GasiQ
Göteborgsbaserade GasiQ är en av Skandinaviens största tillverkare av gasreglerutrustning och produkter för svetsning, skärning och lödning. Sedan 1930-talet har företaget byggt upp en stark position där den omfattande erfarenheten och kunskapen hjälper kunder över hela världen i deras svetsprocesser. Sedan 2016 ingår GasiQ i Lagercrantzkoncernen.

Företaget erbjuder ett omfattande program av kvalitetsprodukter, som väl möter kundernas behov och önskemål. Alla produkterna säljs genom grossister och specialister i Norden, Europa samt i många andra delar av världen, under varunamnet GasiQ och Optimator.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt på GasiQ med en inledande provanställning.
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Snarast möjligt/enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Stenkullen
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren