Verksamhetskonsult till Gotit // Göteborg

Verksamhetskonsult till Gotit // Göteborg

Vill du utveckla morgondagens lärande och skapa bättre förutsättningar för dagens skola?

Välkommen till oss på Gotit - IT-företaget som sysslar med just detta. Från kontoret på Första Långgatan i Göteborg, levererar och utvecklar vi IT-system för skoladministration. System som bidrar till en enklare vardag för de som jobbar inom skola, vilket i sin tur skapar positiva effekter i både klassrum och undervisning. Just nu har vi en öppning för en verksamhetskonsult som är redo att få utlopp för sin erfarenhet inom projektledning och vuxenutbildning. Är du den vi söker?


Om rollen
Vi på Gotit har utvecklat två IT-stöd: Alvis och Skolplatsen. Alvis utgör det kompletta IT-stödet för vuxenutbildning medan Skolplatsen är avsedd för förskola upp till gymnasiet. Båda system har varsitt dedikerat team och i denna roll kommer du att tillhöra team Alvis. I rollen som verksamhetskonsult ansvarar du och dina kollegor för onboarding, utbildning, rådgivning och support för IT-stödet. Detta genom att hantera ärenden om systemet via telefon och mail, projektleda implementeringen av systemet och följa upp projekt för att se till att allt fungerar som det ska. Om det dyker upp en teknisk fråga finns alltid våra systemutvecklare nära till hands. Dessutom får du även en grundlig onboarding när du börjar hos oss. Resor förekommer i din tjänst, men de allra flesta kundmöten sker digitalt.

Om dig
För att trivas och blomstra i denna roll, tror vi att du har en bakgrund inom vuxenutbildning och administration. Kanske har du tidigare erfarenhet som administratör eller systemförvaltare på komvux eller yrkeshögskolan? Din inblick i skolvärden har gett dig en förståelse för de olika behoven som finns, hur de kan skilja sig åt och förändras över tid. Som person är du strukturerad och utåtriktad med en trygg ledarskapsstil. Du är nyfiken på kundens behov och strävar alltid efter att hitta bästa möjliga lösning tillsammans. Har du även tidigare jobbat som rektor eller skolledare? Då ger vi dig ett extra plus i kanten!

Om oss
Hos oss får du möjligheten att jobba med en riktigt viktig och ständigt relevant fråga. I vårt expansiva tillväxtbolag är du med och bidrar till vår utveckling, samtidigt som du får möjligheten att utveckla din egen kompetens. Dessutom får du ta del av ett generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård, årliga personalkonferenser och vår Gotit Week - en hel vecka dedikerad till kompetensutveckling. Välkommen till oss på Gotit!

Denna tjänst är ett vikariat på ett år med goda möjligheter till förlängning.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid, vikariat

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (2 dagar kvar)