VA-strateg till VA Strategi // Göteborg med omnejd

VA-strateg till VA Strategi // Göteborg med omnejd

Vi söker just nu en erfaren VA-strateg som vill bli en del av vårt fantastiska företag! Här får du ta del av ett etablerat och nytänkande bolag som prioriterar våra medarbetares trivsel och utveckling. Sedan 2013 har vi specialiserat oss på strategiska, juridiska och ekonomiska frågor inom kommunal vatten- och avloppshantering. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare och samarbetspartners har vi idag hjälpt över 100 kommuner och kommunala bolag med stora och små frågor. Vill du växa tillsammans med oss och påverka resan framåt för vårt branschledande företag? Scrolla ner för att läsa mer!


Som VA-strateg hos oss...

... kommer du att ansvara för en stor variation av intressanta projekt och samarbeta med Sveriges främsta experter inom vår nisch. Vi på VA Strategi erbjuder konsulttjänster, utbildningar och produkter i form av beräknings- och analysverktyg - tjänster som är mycket eftertraktade på marknaden och som du kommer att vara delaktig i att leverera. Här får du stor möjlighet att forma din egen vardag och axla ansvaret för uppgifter så som:
  • Konsultativ försäljning, budgetering och upphandling av utvecklingsprojekt
  • Planering, genomförande och uppföljning av projekt
  • Granskning, utredning, beräkning, analys och implementering av VA-taxor
  • Utbildningar, processledning och administrativa uppgifter
I din tjänst kan det ingå resor, men de flesta möten och utbildningar sker digitalt.

Vi söker dig som...
... kan konsten att strategiskt planera och genomföra framgångsrika projekt. Du är en social och engagerad person som enkelt hittar nya lösningar och har lätt för att knyta nya kontakter. Dina leveranser håller hög kvalitet och din kommunikativa förmåga förvandlar komplexa fakta till lättförståelig och tydlig information. Till sist tycker du om att samarbeta och värdesätter ett varmt och personligt kundbemötande högt.

Vi tror även att du har:
  • En akademisk bakgrund och högskoleutbildning inom teknik, projektledning, eller ekonomi/management
  • Flerårig erfarenhet av arbete med VA-taxor eller VA-planering och upphandlingar på konsultbyrå av privat sektor
  • Några års arbetslivserfarenhet som projektledare, strateg eller utredare
START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg med omnejd

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-20

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (24 dagar kvar)