Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Teknisk Support till Antura // Göteborg

Ansök nu
Är du i början av din karriär och söker en utvecklande roll där du får nyttja ditt intresse för kundrelationer och teknik? Sök dig till oss på Antura!


Hos oss får du möjligheten att...
...bli en del av vårt team som arbetar agilt med att leverera och supportera vår produkt Antura Projects. Från underhåll till support och intern IT, arbetar du självständigt i en flexibel roll med breda ansvarsområden. Som support för våra kunder kommer du att handlägga, felsöka och utreda ärenden gällande Antura Projects primärt via vårt ärendehanteringssystem Jira, men också via telefon och Teamsmöten. Dessutom kommer du hjälpa kollegor med IT-relaterade uppdrag som till exempel installation av datorer, mjuk-och hårdvaruproblem och hantering av behörighet till konton och interna system. Redo att axla rollen som support-teamets produktexpert för Antura Projects? Skicka in din ansökan idag!

För att trivas i denna roll tror vi att du har:
  • En gymnasieutbildning inom teknik
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundsupport/kundtjänst
  • Intresse för teknik och IT
  • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift

Om oss på Antura

Antura är en väletablerad och prisbelönt verksamhet som bland annat utsetts till Gasellföretag och en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vår starka företagskultur präglas av gott umgänge, gemenskap och stor stolthet över vårt varumärke och produkt. I våra nyrenoverade lokaler mitt i centrala Göteborg väntar en hybrid och central roll med stort eget ansvar och möjligheten att bidra till vår framgång hos Sveriges mest välkända företag och organisationer.


Är du vår nästa kollega?

Summera livet och drivet och skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att träffa dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-12

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ehk
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare