Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Teknisk säljare till ZRS Testing Systems // Göteborg

Publiceringsdatum
03 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Redo att testa dina tekniska kunskaper i en ny säljroll? Kom och bidra med ditt entreprenöriga driv, dina nya idéer och träffsäkra leveranser när vi tillsammans kvalitetssäkrar svensk industri.


Om rollen
:
Ser du regnbågar när andra bara ser regn? Perfekt! För det är just med den inställningen vi hoppas att du kliver in till vårt kontor på Uggledalsvägen 21 och tar dig an vår portfölj av högteknologiska produkter. Här väntar en roll med stora utvecklingsmöjligheter på dig som är redo att identifiera nya affärsmöjligheter och utmana med kreativa idéer. För du är ju en säljare som erbjuder lösningar - behovsanpassade och skräddarsydda sådana. För dig handlar affärer om så mycket mer än bara lysande försäljningssiffror, det handlar om att bygga långvariga relationer och skapa optimal kundnöjdhet. Och det är med den approachen du följer upp leads, vårdar nya som befintliga kundrelationer och ansvarar för hela säljcykeln - från behovsanalys, presentation av våra produkter och skapande av offerter, till att göra affärer, hålla kontakt med vår leverantör i Tyskland, ansvara över leverans och uppföljning.


Det här har du med dig:

  • Tidigare erfarenhet av teknisk B2B-försäljning
  • En teknisk eller naturvetenskaplig utbildning
  • Körkort
  • Svenska och engelska
Vårt erbjudande till dig:
Vi är ett ackrediterat kalibreringslaboratorium och återförsäljare av materialprovningsutrustningar från branschens bästa leverantör. Vi verkar inom test- och mätteknik och erbjuder innovativa lösningar på områden som materialprovning, kvalitetskontroll och kalibrering. Förutom möjligheten att påverka framtiden för vårt dynamiska och marknadsledande bolag, får du här även chansen att:

Besöka många spännande företag inom olika industrisegment, från fossilfritt stål till medicinska produkter.

Ta del av spännande framtidsmöjligheter och kontinuerlig kompetensutveckling.

Bli en del av vår internationella och familjära miljö, med många kontaktytor både inom och utanför företaget.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-05

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga