Teknisk säljare till Procab // Göteborg

Teknisk säljare till Procab // Göteborg

Vill du få utlopp för din passion för försäljning och växa tillsammans med ett nytänkande företag? Se hit!

Vi är Procab - företaget som älskar flow. Ja, det är praktiskt taget vad vår affärsverksamhet bygger på: att leverera ventiler och kunskap för att på så sätt förbättra flöden i våra kunders anläggningar. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en resultatinriktad människokännare med tekniskt intresse. Är du vår nästa säljare?


Om rollen
Till vårt kontor på Marieholmsgatan 10 söker vi nu dig som är redo att sprida vidare ordet om Procab på marknaden. Här kommer du att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och bli en viktig pusselbit på vår expansiva resa. Du kommer att ringa telefonsamtal och hålla i personliga möten, men också delta i mässor, event och utbildningar. Det innebär att du kommer få resa en del, främst inom Sverige.


Vi söker dig som...

... har ett driv som smittar av sig! Du brinner för mänskliga relationer och balanserar skickligt mellan självledarskap och teamwork. Med ditt sinne för kvalitet nöjer du dig inte med något halvdant. Nej, om något ska göras, ska det göras ordentligt. Du är helt enkelt en riktig go-getter med en hunger som driver affärer in i mål. Och så har du givetvis ett tekniskt intresse. Ventiler, tänker du, tell me more!

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbete med försäljning, gärna tekniskt inriktad
  • Du har B-körkort
  • Du kan tala och skriva på både svenska och engelska
  • Meriterande med teknisk utbildning eller branscherfarenhet
Varför Procab?
Välkommen till det moderna och personliga ventilföretaget! Med kunskap, förtroende och hjälpsamhet som ledstjärnor jobbar vi tillsammans mot våra mål - utan att glömma bort att ha roligt längs vägen. Vi vill växa i långsiktiga relationer med våra kunder, leverantörer och inte minst våra anställda. Därför ger vi dig stora möjligheter att påverka både vår och din egen framtid. Om du vill spendera din vardag med ett sammansvetsat och prestigelöst team och ta del av en engagerande tillväxtresa - då är vi platsen du söker. Vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-18

Vill du vara med och skapa flow för våra kunder? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (15 dagar kvar)