Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Servicetekniker till Källhage truck // Göteborg

Ansök nu
Redo för lite spänning i vardagen? Strålande! Just nu har vi en öppning för dig som är kunnig inom el, mekanik, hydraulik och teknisk support!

Som vår tekniska hjälte kommer du att...
... komma till undsättning för våra kunder som är i behov av reparationer, service och underhåll. Med kontoret som utgångspunkt och din egen utrustade servicebuss som färdmedel, åker du ut på vägarna i Västra Götaland när kunden lagt en order. Väl på plats bidrar du med din tekniska support och kunskaper inom el, mekanik och hydraulik när du skruvar på både våra egna samt kunders truckar. Självklart är bakluckan även lastad med en härlig servicekänsla och en ansvarstagande approach. Med andra ord har du full koll när det kommer till att följa upp serviceavtal, manualer, felsökningar och att beställa reservdelar för att se till att allt rullar.

Vi söker dig som är...
... en positiv och drivande motor när det kommer till utveckling, både för dig själv, dina kollegor och vårt företag. Samarbete är din energikälla och du är genuint intresserad av att hitta lösningar och att ligga snäppet före i branschens framsteg. Dessutom har du:
  • En relevant yrkesutbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom el, hydraulik och mekanik
  • Ett B-körkort lika självkörande som din datorvana
  • Din lokalkännedom är välkänd lokalt
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du även har erfarenhet av diagnostikprogram samt kunskap inom svets
Vi på Källhage Truck...
...är en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Vi grundades 1998 i Göteborg och arbetar idag rikstäckande. Som en STILL Partner arbetar vi med hela STILL:s produktprogram och eftermarknad. Vår affärsidé? Försäljning, service, reparationer och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar och sop/skurmaskiner. I vårt etablerade företag väntar en varm och positiv kultur, ett fritt och omväxlande arbete, utbildningar och utvecklingsmöjligheter, korta beslutsvägar och stort utrymme att påverka och utveckla vår resa framåt. Intresserad? Kasta in din nyfikenhet, glimt i ögat och talets förmåga i handskfacket så åker vi!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Julia Harrysson, julia.harrysson@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-12

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Julia Harrysson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare