Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Senior Systemutvecklare till Paliscope // Göteborg

Ansök nu
Vill du arbeta med en produkt som verkligen spelar roll? Som bidrar till bekämpning av allvarliga brott så som människohandel, sexuellt utnyttjande av barn, bedrägeri och nationell säkerhet, samt bistå toppföretag med skydd mot cyberhot? Nu söker vi dig som vill delta i vår tillväxtresa och bygga en ny produkt från grunden för att främja brottsbekämpning.

Som Senior Systemutvecklare...
...får du möjlighet att ta fram en helt ny produkt som kan hjälpa utredare och analytiker att snabbare lösa sina fall. En plattform som omedelbart ökar kapaciteten för utredare och analytiker och som körs på kubernetes on-premise. Du utvecklar i en modern teknikstack, som React och .NET 7, och får en ledande roll i ett tvärfunktionellt team där alla kompetenser samspelar för att gemensamt uppnå uppsatta mål. Teamet arbetar nära kunden och har stor befogenhet att fatta beslut, både när det gäller teknik och arbetssätt.

Vi söker dig som...
... vill bidra till att göra världen till en bättre plats. Dig som har ett stort intresse för nya teknologier och AI samt erfarenhet av att bygga skalbara och högpresterande mikrotjänster. Du har en god förmåga att identifiera vad som behövs för att leverera en kvalitetslösning och är både självgående och driven. Vi tror även att du har med dig:
  • Erfarenhet av .Net samt testdriven utveckling och React/Redux
  • Erfarenhet av eventdriven mikroservicearkitektur
  • Kunskap inom DevOps (Kubernetes, Rancher, Docker, CI/CD, Azure)
  • Engelska i tal och skrift. Flytande svenska är meriterande
  • Meriterande är även erfarenhet av Elasticsearch och Grafdatabaser

Varför Paliscope?

Att arbeta här innebär många fördelar, allt från hybridarbete till fina karriärmöjligheter och härliga gemensamma aktiviteter. Alla basförmåner finns självklart på plats, som tjänstepension och försäkringar. I vår nordiska koncern är vi runt 40 dedikerade medarbetare som alla besitter stor kunskap inom sina områden. Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg/hybrid

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Julia Harrysson, julia.harrysson@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-25

As a leading recruitment and employer branding company we challenge expectations and match talents with the right corporate culture while helping organizations create stronger employer brands. Curious and want to know more? Step into the world of Oddwork by clicking here or find more career opportunities here!
Mer info
Kontaktperson
Julia Harrysson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare