Säljare till Update Affärssystem // Göteborg

Säljare till Update Affärssystem // Göteborg

Vill du kliva in i en renodlad säljroll där du får stort utrymme att växa? Ta ett första steg i rätt riktning och läs vidare!

Vi på Update Affärssystem sätter alltid ambitionen om nöjda kunder före expansion och berömmelse. Vi vet att glada medarbetare presterar bättre, vilket i slutändan resulterar i nöjdare kunder. Därför arbetar vi tillsammans för att finna den optimala IT-lösningen för våra kunders behov, samtidigt som vi möter våra medarbetares önskemål för att de ska utvecklas i sin karriär. Just nu söker vi, tillsammans med Oddwork, en kundorienterad och erfaren säljare.

Rollen som säljare
Med fokus på långsiktiga kundrelationer ansvarar du för att ringa samtal, hålla nya leads varma och vårda befintliga kunder. Du är den serviceinriktade säljaren som tar affären i hamn och den trygga vägledaren som håller kunden informerad under processens gång. I din roll arbetar du nära både VD och Vice VD som tar vid när du har stängt affären. Dessutom kommer du även att stötta upp marknad för att vidareutveckla vår långsiktiga försäljningsprocess, genom att till exempel utforma nyhetsbrev med mera.

Vad vi söker hos dig:
  • Erfarenhet av försäljning inom IT och affärssystem.
  • Förståelse av olika branscher, deras processer och behov av IT-stöd.
  • Ett starkt driv och engagemang.
  • Ett tålamod för lång bearbetning av kunder.
Vad du finner hos oss:
Update Affärssystem AB grundades för över 30 år sedan och har sedan dess skapat långsiktiga relationer och partnerskap med kunder runt om i Sverige. Med visionen att finna optimala och kostnadseffektiva lösningar tar vi ett helhetsansvar för IT-miljön och erbjuder marknadens ledande produkter.

Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång, därför sätter vi stort värde på högt engagemang hos vår personal. Ett engagemang som vi tror skapas av ett fritt arbete med ansvar, flexibla arbetstider, tryggheten hos en stabil arbetsgivare, konferenser, gemensamma aktiviteter och flera utvecklingsmöjligheter. Vi lyssnar på dig och dina behov för att kunna utveckla dig i din karriär. Hjärtligt välkommen till oss på Update Affärssystem AB!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (7 dagar kvar)