Rekryterare till Oddwork // Göteborg

Rekryterare till Oddwork // Göteborg

Vi ser en framtid där företag har en framgångsrik, transparent och ärlig kultur som gör det enkelt för talanger att välja rätt jobb. På Oddwork hjälper vi företag och koncerner att ställa om, förnya och förbättra sina företagskulturer och sätt att rekrytera. För oss är personlighet minst lika viktigt som erfarenhet. Hos oss vågar vi. Vi vågar fråga. Tro på nya idéer. Förändras. Det är receptet som framgångsrikt tar oss och mot drömmarna - tillsammans med dig?

Som rekryterare...
Har du stor frihet att hantera dina kunder och rekryteringsprocesser som du vill. En frihet som kommer med ett lika stort ansvar, bland annat i form av en individuell budget. Som ny på Oddwork ärver du flera framgångsrika kunder att vidareutveckla, annonserna skrivs av erfarna copywriters och du har ett tätt samarbete med den rutinerade säljavdelningen. Vi arbetar flexibelt men föredrar att jobba tillsammans från vårt huvudkontor mitt i Göteborg. Här arbetar vi tillsammans för att leverera extraordinära kund- och kandidatupplevelser.

Vi söker dig som...
Föredrar berg- och dalbanan med sug i magen framför en rofylld walk in the park, och som vet att rekryteringsbranschen kräver stort tålamod. Som tror på nya infallsvinklar, rak feedback och på att utmana gamla sanningar. Vi vet att tillsammans är nyckeln till framgång, och det vet du med. Nu söker vi någon som vill trycka plattan i mattan mot nya höjder. Vill du gasa med oss?

Våra önskemål till dig:
  • Minst ett års erfarenhet av rekrytering
  • Relevant utbildning
  • Flytande svenska och engelska
  • Du är driven och framåt, och du är inte rädd för att ifrågasätta tidigare arbetssätt (ingen kommer ihåg en fegis osv.)
  • Just nu kanske du arbetar som rekryteringsassistent, searcher, rekryterare eller konsultchef?
Varför Oddwork?
Kulturen på Oddwork är varm och stark, och karaktäriseras av gemenskap, positivitet och flexibilitet. Vi samarbetar med internationella och globala företag i alla storlekar, och levererar på topp för att hitta marknadens bästa talanger. Saab, Axfood, Blocket, Bisnode, Borevision, Mullvad VPN och Renta är några exempel på kunder vi arbetar med dagligen. Oavsett företag så ger vi allt. Välkommen till en orange subkultur, där hjärta, innovation och expertis utmanar framtidens rekryteringsmarknad.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: From Göteborg, Kungsgatan 42

OMFATTNING: Heltid

KONTAKT: Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Vi utvärderar ansökningar löpande

Är du vår nästa medarbetare? Vi väntar med spänning på din ansökan. Skicka så snart som möjligt!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med en inkluderande rekryteringsprocess för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Daniella Ravan
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (9 dagar kvar)