Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Marketing Manager till Sejfa (Länsförsäkringar) // Göteborg

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Daniella Ravan
Telefon
Ansök nu
Är du en fena på att bygga och driva effektiva marknadsstrategier från start till mål? I så fall har du kommit helt rätt! Med vårt nya bolag Supersejf AB, som drivits fram av innovationsbolaget Lfant, har vi tillsammans med en rad externa partners och ägarbolagen Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Stockholm, Länsförsäkringar Östgöta, Länsförsäkringar Älvsborg, samt Länsförsäkringar Halland, tagit fram ett Fighter Brand och en ny digital satsning - framtidens försäkringslösning Sejfa. Nu söker vi dig som vill ta del vår spännande utvecklingsresa och bidra med dina erfarenheter för att sätta vårt varumärke på kartan!

Om din nya roll
Till vår digitala satsning söker vi nu dig som är redo att driva digitala affärer och ta Sejfa till nästa fas. Sejfa är vårt Fighter Brand och nya digitala tjänst inom försäkring som riktar sig till unga vuxna och digitala consumers - en viktig målgrupp att växa i för att säkra morgondagens affärer. Med siktet inställt på att ta position på marknaden och möta denna nischade målgrupp, behöver vi nu dig och ditt entreprenörsdrivna sinne! Med ansvar för vår digitala marknadsföring kommer du att ta ett helhetsgrepp kring vår digitala närvaro för att stärka vårt brand på marknaden. Från strategiska till operativa uppgifter, sköter du Sejfas sociala medier, blogg och kommunikation samtidigt som du kravställer och förhandlar med externa leverantörer och konsulter. Vill du bidra med dina erfarenheter inom marknadsföring och vår målgrupp för att vässa vårt varumärke och driva trafik till Sejfa? Nu har du möjlighet att nyttja dina skills till fullo. Så, vad väntar du på? Ansök idag!

Det här har du med dig:
  • Flerårig erfarenhet av digital marknadsföring och att driva effektiva marknadsstrategier från start till mål, gärna mot unga vuxna 20-30 år
  • Goda kommunikationskunskaper och förmåga att skapa och förmedla en övertygande produktmarknadsvision
  • En stark problemlösningsförmåga, ett analytiskt sinne och vana att använda datadriven metodik för att fatta beslut
  • Tidigare erfarenhet av en uppstartsresa samt utveckling av SaaS-tjänster
  • Meriterande med erfarenhet av marknadsföring i försäkringsbranschen eller Insuretech
Är du vår nästa kollega?
Tillsammans med våra partners, ägare och moderbolag är vi en organisation med skarp kunskap och dörren till framtidens innovation och utveckling inom försäkring och bank. Just detta är en av USP:arna i vår setup - att kunna driva strax 'utanför' med mindre legacy, men med Länsförsäkringars många styrkor i ryggen. Vi vill att våra kunder ska möta dagen med en känsla av enkelhet och trygghet, och med samma prestigelösa oräddhet vill vi att du kliver in i vår kreativa miljö innan snön börjar falla! Är du redo? Klart du är redo!


START
: Enligt överenskommelse
PLATS
: Göteborg
OMFATTNING
: Heltid
LÖN
: Fast lön

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-01-15 (urval sker löpande, vänta inte med din ansökan)

KONTAKT: daniella@oddwork.se (för frågor, ej ansökningar)

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Marknadsföring
Företagslogga