Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Kvalitets-och hållbarhetsansvarig till Salinity // Göteborg

Ansök nu
Vill du axla en självständig roll och driva vårt hållbarhetsarbete framåt? I så fall vill vi välkomna dig till oss på Salinity!


Som Kvalitets-och hållbarhetsansvarig...


...kommer du att driva våra kvalitets-och ledningssystem och ansvara för alla certifikat och tillstånd som våra verksamheter och företag i Salinity-gruppen kräver. Med andra ord blir du informationsmottagaren för alla våra certifikatleverantörer genom att koordinera och strukturera kvalitetsarbetet internt och hålla koll på giltighet, kvalitetstester och rapporter. Med fokus på kvalitets- och hållbarhetsfrågor gällande produktion, lager och produkter, får du möjligheten att fortsätta utveckla våra processer och bygga vidare på vårt hållbarhetsarbete. I din roll samarbetar du tätt med kollegorna i gruppen och våra kunder. Du kommer även att åka ut till vårt lager i Falkenberg regelbundet.

Ett urval av dina ansvarsområden:
  • Ansvara för Salinitys samtliga certifikat t.ex. Iso 9001, 14001 m.m.
  • Hantera myndighetsrapportering, miljörapportering, revisioner, audits och åtgärder
  • Ta fram nya rutiner, processer och sätta KPI:er
  • Bedöma och övervaka leverantörer och deras förmåga att uppfylla kraven och standarderna för GMP+
  • Leda HACCP-gruppen
Vi söker dig som...
...är en flexibel och självständig person som inte kliver över snön, utan skyfflar bort den - du ser helt enkelt vad som behöver göras och ser till att det blir gjort i tid. Din optimistiska och positiva energi tas inte med en nypa salt, du är i allra högsta grad en sann glädjespridare och en schysst teamplayer. Dessutom har du:
  • Ett par års erfarenhet av ledningssystem inom kvalitet-och hållbarhetsarbete
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • En högskoleutbildning inom relevant område är meriterande
  • Har du även erfarenhet inom livsmedel, foder eller medtech? Plus i kanten!
Varför Salinity?
Efter nästan 200 år i branschen vågar vi kalla oss experter på salt. Med produkter som världen över gör vatten mjukare, vägar säkrare, lantbruket mer lönsamt och mat godare, drivs vi av en stark tro på innovation, hållbarhet och en gemensam väg framåt. Hos oss välkomnas du till en varm och härlig företagskultur i ett familjeägt bolag där vi hjälper varandra att lyckas. På vårt kontor i Göteborg blir du en del av ett socialt och sammansvetsat team som även gillar att hänga tillsammans utanför kontoret - som när vi svettas i CrossFitboxen eller hittar zen i yogasalen. Låter roliga timmen och lyxfrukost på fredagsmötet som något som skulle falla dig i smaken? Perfekt! Det får du självklart också ta del av hos oss på Salinity.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-15

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ehk
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare