Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Frontend-utvecklare till Osstell // Göteborg

Ansök nu
Är du en Frontend-utvecklare med ett öga för design? Nu söker vi dig som vill utveckla vår molntjänst när vi tar steget mot Big data!


Om rollen
Hos oss kommer du bli den fjärde medlemmen i vårt härliga, engagerade utvecklings-team. Med delat ansvar för Frontend och design, kommer du att förvalta och vidareutveckla vårt befintliga system och molntjänst OsstellConnect - molntjänsten som möjliggör säkrare och tryggare tandimplantatbehandlingar. Dessutom kommer du att utveckla nya funktioner, spana efter förbättringsmöjligheter för tjänsten och agera kontaktansvarig för våra partners och kunder. Eftersom vi är ett litet bolag kan du lita på att ditt jobb aldrig kommer kännas monotont, så om du vill vidareutveckla dina skills inom UX eller Backend är vi platsen att göra just det!

Vi söker dig som...
...har ett intresse och en förståelse för medtech och en vilja att göra en positiv förändring för människor genom teknik. Även om du brinner för programmering och att knacka kod, har du en nyfikenhet att lära dig nya saker och trivs bäst i en varierad och social vardag. Dessutom har du:
  • Något års erfarenhet av Frontend, allra helst inom React
  • Meriterande med erfarenhet inom Backend/Hosting, Databas, Big data och Cyber security
  • Vi ser även gärna att du har en utbildning inom IT
  • Flytande svenska och engelska
Om oss på Osstell
Vi är Osstell - den globala ledaren av mätinstrument för tandimplantat. Sedan 1999 har vi hjälpt tandläkare världen över att leverera säkra, effektiva och framgångsrika behandlingar. Sedan 2018 är vi en del av W&H group som är världsledande inom tillverkning av tandläkarutrustning. Tillsammans levererar vi innovativa tandvårdsbehandlingar och ny teknik som guidar och hjälper patienter över hela världen. Hos oss blir du en del av internationell miljö och ett företag med en tydlig strategi för tillväxt på en global marknad. Här väntar 17 likasinnade som brinner för utveckling och att dela med sig av sin kunskap och expertis. Välkommen till Osstell och din nya tekniska utmaning!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-19

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ehk
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare