Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Familjehemskonsulent till Hemnovia // Göteborg

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Daniella Ravan
Telefon
Ansök nu
Glädje, tillväxt och utveckling på samma rättvisa villkor. Det är en verklighet som vi på Hemnovia ständigt strävar att uppnå för barn och unga i vårt samhälle. På våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm jobbar familjehemskonsulenter med gedigen kompetens och erfarenhet av det sociala arbetets breda verksamhetsfält. Om du, likt oss, vill göra en betydelsefull insats och skapa skillnad som är viktig på riktigt - då är vi platsen du söker.

Som familjehemskonsulent
Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som alla månar om barnens bästa. Du ansvarar över ett antal familjehem där du bistår med stöd och handledning genom kontinuerlig kontakt i form av hembesök, telefon och mejlkontakt i nära samverkan med din närmsta chef och uppdragsgivaren. Du ansvarar även för rekrytering och utredning av nya jour-och familjehem samt placering på uppdrag av kommunerna i dessa samt dokumentation i vårt eget journalsystem. Beredskapstjänstgöring ingår i din tjänst enligt ett rullande schema. Välkommen till en flexibel roll med eget ansvar där du, tillsammans med ditt team, skapar trygghet och struktur för barnen och våra jour-och familjehem.

Vi söker dig med...
...hjärtat på rätt ställe. Du trivs bäst i en omväxlande vardag med varierande arbetsuppgifter och ett starkt samarbete med såväl kollegor, chef, familjehem och uppdragsgivarna.

Våra önskemål:
  • Utbildad socionom eller likvärdigt inom socialt arbete och omsorg
  • God kännedom om aktuell lagstiftning (SoL och LVU)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar eller att utreda, utbilda och handleda familjehem
Meriterande:
  • Utbildning inom utredningsmetoder för familjehem, familjehemshandledarutbildning, BBIC, MI, Ett hem att växa i, eller liknande
  • Erfarenhet av arbete i socialtjänsten inriktning barn och familj
  • Erfarenhet av att vara familjehem

Varför Hemnovia?

På Hemnovia erbjuds du ett tryggt och mjukt arbetsklimat där våra ledord; ansvar, engagemang, kvalitet och utveckling genomsyrar vårt arbete och vår verksamhet. För oss är våra olikheter vår framgångsfaktor. Vi värdesätter vår goda teamkänsla högt och lägger stor vikt vid erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling, bland annat genom regelbundna utbildningar och seminarier. Varje enskild medarbetare får till exempel en individuell kompetensutvecklingsplan som innefattar minst två utbildningar per år. Utöver ovanstående får du tillgång till gemensamma arbetsbilar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Ansök idag och gör skillnad med din insats!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg, Von Utfallsgatan

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan,daniella.ravan@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-01-15 (tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag)

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Göteborgs stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Munkedal
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga