Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Ekonomiassistent till Donsö Engine and Shiprepair AB // Göteborg

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Vill du leda utvecklingen framåt för vår ekonomifunktion och spela en viktig roll för vår verksamhets fortsatta tillväxtresa? Kom och gör skillnad med din kompetens hos oss på DESAB.


Om rollen
I takt med vår tillväxtresa behöver vi nu dig med bred kompetens inom ekonomi, en förkärlek för struktur och drivkraft att få saker och ting att gå i mål. Här väntar möjligheten att sätta ditt avtryck på vår ekonomifunktion i en varierande roll med stor flexibilitet. Med ett helhjärtat fokus på ekonomi, kommer du vara delaktig i att sätta nya rutiner och processer för att förbättra och effektivisera vårt interna ekonomiflöde. Hur kan vi sköta tidrapporteringen och kvittohanteringen på bästa sätt? Vilka system ska vi använda och hur implementerar vi dem? Vi vill höra dina idéer och tankar! Du kommer även att arbeta operativt med löpande ekonomiuppgifter så som fakturering, kund-och leverantörsreskontra samt kvittoredovisning. Dessutom samarbetar du tätt med vår redovisningsbyrå och CFO för att stötta upp med ekonomiuppgifter på koncernnivå, samtidigt som du är behjälplig vid ekonomirelaterade frågor från kollegor. I dagsläget är stora delar av ekonomin outsourcad, men i takt med att du växer in i rollen finns goda möjligheter att plocka hem delar av, eller hela ekonomin.

Det här har du med dig:
För att trivas, utvecklas och stanna hos oss tror vi att du har:
  • Ett stort tålamod och skinn på näsan - du ser helt enkelt till att rätt saker händer och blir gjorda i tid.
  • Spenderat några år i en liknande roll - du vet vad som ska göras och hur det ska lösas.
  • En öppensinnad approach och glimten i ögat
  • Systemvana, just nu använder vi Bygglet som projekthanteringssystem och Fortnox för fakturering.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-08 (tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag)

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DESAB grundades 2017 och är idag en del av Ö-borgen. Här samarbetar cirka 25 kollegor i vår platta och flexibla organisation med stor frihet och eget ansvar. Tillsammans levererar vi innovativa tekniklösningar för reparationer av lastfartyg i den marina sektorn. Vi fortsätter växa i stadig takt och hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss. Tror du att vi kan vara en bra match? Skicka in din ansökan idag!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Ekonomi
Företagslogga