Diagnostekniker till Semcon // Göteborg eller Trollhättan

Diagnostekniker till Semcon // Göteborg eller Trollhättan

För oss på teknikbolaget Semcon är inspiration grunden i allt vi gör. Genom att alltid utgå från slutanvändarens behov och beteende, sätter vi människan före tekniken med produkter och tjänster som gör verklig skillnad. Runt om i världen och varje dag stöttar vi våra kunder med innovativa och smarta lösningar för framtiden. Digital spetskompetens och klassisk ingenjörskonst - det är Semcon. Tillsammans med Oddwork, söker vi nu en tekniskt nyfiken diagnostekniker som vill utveckla morgondagens fordonsindustri tillsammans med oss. Känner du dig träffad? Scrolla ner och läs mer om din nästa utmaning!

Om rollen som Diagnostekniker
Som en del av Semcon kommer du vara med och bidra till en effektivare eftermarknad och arbeta för någon av våra kunder i Göteborgsregionen och internationellt. Ditt primära fokus blir att utveckla diagnosverktyg i virtuell miljö som bidrar till en effektivare felsökning av framtidens fordon. Du ansvarar helt enkelt för att både identifiera och lösa problemställningar genom att skapa felsökningar för fordonets felkoder och symptom. Målet? Att säkerställa att våra kunders fordon servas och repareras på bästa sätt. Hos oss får du möjligheten att lära känna vår kunds teknik på djupet och arbeta med flera intressanta funktioner i moderna fordon. Vill du bli en del av en spännande bransch som ständigt utvecklas är vi platsen du söker! I tjänsten kan arbete på annan ort förekomma, till exempel i Trollhättan eller Göteborg.

Vi söker dig som...
...har en stark teknisk nyfikenhet och en resultatorienterad approach. Med din tidigare erfarenhet av fordonsbranschen, har du lätt för att sätta dig in i en mekanikers informationsbehov och förmedla den vidare till andra - både på svenska och engelska. Du har ett självständigt driv och trivs i rollen som konsult. Dessutom tycker du om möten med nya människor och delar vårt mindset - först människan, sedan tekniken.

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare arbetat med fordonsdiagnostik och har erfarenhet av fordonsbranschen
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom mekatronik eller elektronik samt god teknisk förståelse inom fordonselektronik
  • Det är också meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om programmering

Varför Semcon?

På Semcon samarbetar vi för att hjälpa våra kunder att hantera och systematisera effektiv felsökning, diagnostik och service för framtidens fordon. Som konsult hos oss blir du både en del av vårt engagerade team i Trollhättan, samtidigt som du får möjligheten att jobba med våra internationella kollegor. Vi sätter alltid människan före tekniken och är övertygade om att inspirerade medarbetare också vidgar sina perspektiv, har roligt på jobbet och presterar sitt allra bästa. Därför satsar vi på personliga utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och stor frihet under ansvar. Vill du bli en del av oss på Semcon? Författa brevet om dig själv och skicka in din ansökan!

Detta är en inhyrning via Oddwork i 6 månader men med en ambition om fastanställning hos Semcon efter det.


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg eller Trollhättan

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Julia Harrysson, julia.harrysson@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-27

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Julia Harrysson
Telefon 0701164705
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (19 dagar kvar)