Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Analytiker till Censor M&A // Göteborg

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ellinor Hellberg
Telefon
Ansök nu
Corporate Finance, M&A, transaktionsrådgivare - vår bransch har många namn, men i grunden handlar det om att leverera värdeskapande kompetens och resurser i syfte att göra lönsamma företagsaffärer. Sedan 2004 har vi på Censor M&A arbetat som rådgivare och specialister i ägarfrågor och bolagstransaktioner. Just nu har vi en spännande möjlighet för dig som inom kort kommer att avsluta dina ekonomistudier och vill ta nästa steg i karriären. Tillsammans med Oddwork är vi på jakt efter dig - vår framtida analytiker som är redo att växa med oss från hösten 2024.


Som analytiker
Som Censors nya analytiker blir du snabbt delaktig i en företagstransaktions alla delar och arbetar nära bolagsägare vid en försäljning eller uppköp av företag. Du medverkar i ett flertal projekt parallellt och analyserar bolag, marknader, köparlandskapet etc. Genom utförliga värderingar och analyser är du med och aktivt bidrar till lyckade investeringar och försäljningar. Dessutom får du medverka i möten för att skapa förståelse för kunders situation, ambition och mål när det är dags för ägarskifte eller förvärv. Successivt fördjupar du dig in i transaktionsprocessens samtliga moment och blir en viktig del i transaktionsteamen hos Censor M&A.

Vi söker dig som...
... är en utmärkt människokännare med hög analytisk förmåga, som mellan olika möten snabbt kan skifta mellan branscher och samtidigt prestigelöst ta dig an och förstå kundernas unika situationer. Struktur ligger dig varmt om hjärtat och du är mycket noggrann i ditt utförande. Även om du har ett mycket systematiskt arbetssätt agerar du också snabbt när oförutsedda saker dyker upp. Du är ansvarstagande och framåt, och med ditt bottenlösa driv tackar du aldrig nej till nya utmaningar.

Våra önskemål till dig:
  • Masterutbildning med relevant inriktning såsom exempelvis finans, redovisning, entreprenörskap, industriell ekonomi
  • Stort intresse för finans, redovisning och ekonomistyrning
  • Noggrannhet, stor vilja att utvecklas samt hög social förmåga
  • Flytande i svenska och engelska
Varför Censor?
På Censor möts du av ett gäng om tio och en familjär stämning. Här får du som ny möjlighet att utvecklas och steg för steg medverka i en transaktions alla delar. Dagarna på kontoret är fyllda av utmanande arbetsuppgifter, skön stämning, möten med inspirerande kunder och ett stort inflöde av nya uppdrag. Från ägarskiften och bolagsförvärv till rådgivning är sällan en dag den andra lik: i ena stunden en stor bolagstransaktion, för att tätt därpå åka i väg på en gemensam företagsaktivitet.

PLANERAD START: augusti/september 2024

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga