Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Affärsutvecklande Säljare till Västsvenska Handelskammaren // Göteborg

Ansök nu
Vill du inspirera människor och företag att skapa affärer och nå sina mål? Bli en del av vår kultur som präglas av högt tempo och snabba förändringar!

Om rollen
Som säljare på Västsvenska Handelskammaren är du med och skapar tillväxt! Ditt stora fokus ligger på att utveckla samarbeten med befintliga medlemmar, bearbeta nya kunder och skapa långsiktiga relationer. Genom våra kompetensutvecklande tjänster har du en central roll i att skapa maximal affärsnytta för våra medlemmar och forma Västsveriges framtid. Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll med stort eget ansvar där du får jobba med ett av regionens starkaste varumärken. Stora möjligheter att växa, både på ett personligt och professionellt plan och inspirerande samarbeten med engagerade kollegor i en prestigelös arbetsmiljö. Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Göteborg och du kommer att jobba i Göteborgsområdet och i våra kranskommuner.

Om önskemålen:
  • En naturlig affärsmässighet och tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Ett personligt driv som pushar dig och dina kollegor framåt
  • En social, lösningsorienterad och förtroendeingivande approach
  • B-körkort med tillgång till egen bil
  • Ett intresse av näringslivsfrågor och Västsveriges utveckling
Om oss
Västsvenska Handelskammaren är en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med ett stort uppdrag: att arbeta för ett västsvenskt näringsliv i världsklass. Som medarbetare hos oss välkomnas du in i en fantastisk organisation, med ett såväl starkt varumärke som ambitiöst syfte. Med högt i tak får du stöd i en tydlig struktur och ett energiskt team som hjälper varandra över gränserna. Du blir en del av ett gäng sprudlande entreprenörer med mottot att det ska vara roligt att arbeta för ett västsvenskt näringsliv i världsklass! Är du redan nu nyfiken på hur vardagen på Västsvenska Handelskammaren ser ut? Få en inblick här eller varför inte klicka dig vidare här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-22

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson
Oddwork Sweden AB
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare