Hoppa till innehåll

Är du vår nya Kontors koordinator i Göteborg?

Är du en social och driven person ? Har du erfarenhet från service och administration med goda datorkunskaper? Vill du arbeta som kontorskoordinator i en roll där du får arbeta med omväxlande uppgifter och möjlighet att lära, utvecklas och växa? Då har vi rollen för dig!

Vi söker dig som är ansvarstagande och redo att axla ett större ansvar för utveckling av platskontoret. Du trivs med att jobba i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter samt har god planeringsförmåga. Kontoret är en viktig plats för alla anställda, varför sinne för en inbjudande miljö och god funktionalitet är viktigt. Du brinner för service och har sinne för detaljer, gillar att hålla ordning och reda samt tar tag i stort och smått

I rollen ingår ansvar över administrativa uppgifter samt rapportering till Huvudkontorets ekonomiavdelning. Vi vill därför att du som söker är lösningsfokuserad och förmögen att skapa ett bra klimat för samarbete.
Det är viktigt att alla bidrar generellt till en fungerande brygga mellan våra kontor, kunder och andra interna funktioner på företaget.

Du kommer att arbeta närmast platschefen på vårt kontor i Hisings Backa, Göteborg. På sikt förväntar vi oss att du kan avlasta platschef med kundkontakter, externa samarbetspartners och leve- rantörer.

I perioder har vi högtryck och det innebär att du kan behöva hjälpa till att köra ut flyttkartonger eller ha koll på vårt lager, självklart när tid finnes.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du nyfiken och framåt. Det kanske är därför andra uppfattar dig som lättlärd, och har lätt att bygga relationer med människor.

Stöter du på hinder så hittar du oftast en lösning. Men så tar du ju också ansvar för dina uppgifter och vill ha ordning och reda. Eftersom rollen är såväl bred som omväxlande så tänker vi att du trivs med att ta initiativ.
Har du också en positiv inställning, ljus syn på arbetet och gillar händelserika miljöer? Då kommer du att trivas hos oss.

Tjänsten är på heltid med arbetstid 07.00 - 16.00 med viss flexibiltet
Vi tillsätter tjänsten när vi har hittat rätt person

Vi ser gärna att du har
  • Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll.
  • Gymnasieutbildning och goda färdigheter i Microsoft Office-paketet (främst Excel och Word.)
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Varmt välkommen redan idag!
OCT AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 dec. 2023 (32 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Robert Persson
Email

Om arbetsgivaren

OCT AB bildades 1986 och är ett modernt transport-, tjänste- och serviceföretag med över hundra anställda. Vi har genom åren fått ett rykte om oss att vara kompetenta och konkurrenskraftiga.

En av våra starka sidor är att vi är lyhörda när det gäller våra kunders behov och krav. Vår servicepolicy är att alltid ge lite mer. Det gör oss flexibla och mångsidiga. Vår filosofi är att arbeta med långsiktiga relationer med alla typer av företag, från egenföretagare till storkoncerner.

Vårt huvudkontor finns i Lunda industriområde i nordvästra Stockholm, där vi har stora och moderna lokaler med magasin och höglager.

2015 öppnade vi ett lokalkontor i Göteborg för att komma närmare våra kunder. Här täcker vi området Karlstad till Malmö. Med rätt förutsättningar är vår plan att utveckla Göteborgskontoret under 2024/2025

Vår strävan är att alla inblandade, från anställd till kund, skall känna sig trygga när dom väljer OCT AB. Företaget är därför såväl ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö) certifierade. OCT AB har avtal med
Transportarbetareförbundet samt medlemskap hos Sveriges Åkeriföretag. Vi är givetvis även mycket stolta över att inneha högsta kreditvärdighet (AAA).

Vi arbetar med
  • Företagsflytt
Vi hjälper er med såväl intern som extern kontorsflytt
  • Myndighetsflytt
Transparens, kvalitet och expertis
  • Arkivering
Trygg arkivering som möter alla nutidens krav
  • Magasinering
Vi hjälper er att magasinera stort som smått
  • Bohagsflytt
Enkel, smidig och trygg bohagsflytt genom alla steg
https://www.oct.se/

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga