Hoppa till innehåll
OBO Bettermann AB logotyp

Regionsansvarig Säljare - Västsverige

OBO Bettermann är en global innovationsledare för kompletta lösningar inom elinstallationer. Med lång erfarenhet av industri, fastigheter och skyddsinstallation underlättar och förbättrar vi vardagen för installatörer och fastighetsägare.

OBO
Bettermann är ett familjeägt företag med globalt huvudkontor i Menden, Tyskland. Drygt 4 400 anställda arbetar i 40 dotterbolag, i 60 länder, med ett produktsortiment på mer än 30 000 högkvalitativa produkter. OBO Bettermann AB Sverige är ett helägt dotterbolag, lokalt förankrat och står för hela lösningen från idé till slutresultat, med kontor i Helsingborg och Stockholm. Eftersom vi befinner oss i en stark tillväxtperiod söker vi en säljare för regionen Västsverige

Du underhålleroch utvecklar relationen till våra befintliga kunder, identifierar och söker upp nya kunder och affärsmöjligheter, genomför hela försäljningsprocessen, samt sprider kunskap om OBOs produkter och tjänster. Du ingår i ett mindre säljteam, men arbetar självständigt inom ditt eget ansvarsområde och rapporterar direkt till VD. Arbetet sker på distans, främst ute på fältet med besök hos kunder.

Du har ett starkt eget driv, ett proaktivt och strategiskt tillvägagångssätt, för att kunna stötta våra kunder på bästa sätt i deras beslutsprocess. Vidare drivs du av att göra skillnad och att överträffa förväntningar. Du identifierar befintliga möjligheter och behov, sammanställer kundanpassade lösningar och följer upp med en strukturerad plan för att uppnå satta kund- och prestationsmål. För att bygga långsiktiga affärsrelationer samt bidra till hela teamets framgång krävs det att du är flexibel, effektiv och serviceinriktad.

Kvalifikationer och krav
· Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom elbranschen från grossist- eller distributörsnivå

· Erfarenhetav att sälja kundanpassade lösningar med produkt, service och installation

· Van att arbeta med dagliga beställningar och komplicerade projekt

· Goda kunskaper i Office-paketet och CRM-system

· Mycket god engelska eller tyska

· Giltigt B-körkort är ett krav

Vad vi erbjuder
Som säljare hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med utmanande projekt i ett tryggt företag. Vi erbjuder en arbetsplats som har en genuin affärs-, och säljkultur med en stark laganda för att gemensamt driva verksamheten framåt. Vi arbetar efter ledorden stolt, ödmjuk och lyhörd. Förmåner ingår såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (32 dagar kvar)

Liknande jobb