Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Sommarvikarie till Nytida Gruvgatan

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Ansök nu
Nu söker vi på Nytida Gruvgatan sommarvikarier som coach till vår dagliga verksamhet (9§10).

Kul att du hittade hit!
Vi tror att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig kanske du vill jobba med oss i sommar?

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida Gruvgatan får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Vi öppnade Gruvgatan 15:e maj 2023, vilket betyder att vi fortfarande är till viss del under uppstart. Vi kommer även i mars att utöka våra lokaler med övervåningen. I dagsläget får vi ta emot 30 deltagare, när vi öppnar övervåningen kommer vi totalt att kunna ta emot 60 deltagare. Vår vision är att vi två gånger om dagen (förmiddagen och eftermiddag) ska ha fler gruppaktiviteter samtidigt, där du som coach ska hålla i en aktivitet. De gruppaktiviteter som vi vill kunna erbjuda är bland annat matlagning, bakning, skapande, träning, promenader, innejobb etc. Vi har även ett samarbete med Erikshjälpen (en Secondhand butik) som vi har deltagare som har praktik/arbetstränar på. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
  • Introduktion
  • Förmånsportal med rabatter
  • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
Du får även...
  • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
  • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
  • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Gruvgatan

Gruvgatans dagliga verksamhet vänder sig till personer med diagnos inom autismspektrum och som även kan ha intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad och utvecklande daglig verksamhet. Det är individens behov, mål och intressen som styr. Gruvgatans dagliga verksamhet ligger i stadsdelen Högsbo i Göteborg, cirka 6 kilometer från Göteborgs centralstation. Att åka kommunalt in till Göteborgs central tar 26 minuter och turtätheten är god. Närmaste busshållplats ligger 300 meter från verksamheten. Gruvgatans dagliga verksamhets har många mindre rum för arbete som kräver koncentration och avskildhet men också större rum för friskvård och gemenskap. Det finns gemensamt kök och stor härlig uteplats samt trädgård. Arbetstiderna är vardagar kl. 07.30 - 17.00.

Vi arbetar individanpassat utifrån Nytidas ramverk för pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). Vi arbetar mycket med bildstöd samt tydliggörande pedagogik.

Du har en verksamhetschef samt en gruppledare nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker till oss:
  • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Vi ser gärna att du är utbildad eller under utbildning inom något som är relevant inom LSS. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Det finns chans att även vara kvar som timvikarie efter sommaren samt att det eventuellt finns möjlighet till en tillsvidareanställning om vi har behov av det.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse, men schema är tänkt till sommarperioden (vecka 25-33)
Sista ansökningsdag: 2024-05-15
Registerkontroll: Vid alla nyrekryteringar inom Nytida ska, förutom kontroller av ID, medborgarskap och ev. arbetstillstånd, även kontroll av belastningsregister eller bakgrundskontroll genomföras.
Har du frågor? Kontakta gärna:
Verksamhetschef Malin Moberg
Email: Malin.moberg@nytida.se
Telefon: 0760 - 03 24 97
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se

Liknande Jobb

Nytida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se