Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Coach till Gruvgatan, nystartad verksamhet

Ansök nu
Vill du jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling? Vill du ha ett spännande arbete där du får skapa varierade aktiviteter med allt ifrån matlagning till skapande i vår ateljé? Vill du dessutom vara med om en unik möjlighet där du som coach medverkar i att forma verksamheten? Nu söker vi en coach till daglig verksamhet i Högsbo, Västra Frölunda. En person som kan hantera att alla rutiner ännu inte finns på plats och att vi tillsammans kommer bygga upp en struktur. Vi erbjuder dessutom intern utbildning och flera förmåner.

Om rollen
Arbetet innebär att du stöttar personer med autism, intellektuell funktionsnedsättning, downs syndrom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; individuell anpassning!

Att verksamheten är individuellt utformad är det som Nytida står för. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt, behövs det ofta någonting mer. Det kan vara praktiskt och socialt. Du bidrar med detta då du som coach är en del i aktiviteterna i våra fem verksamhetsinriktningar:
 • Jobb & Utbildning
 • Kultur & Skapande
 • Träning & Hälsa
 • Djur & Natur
 • Person & Relation.
Exempel på aktiviteter som vi har är träning, matlagning, bakning, promenader, odling, bild, teater och musik. Det räcker med att du kan hantera majoriteten/alla aktiviteter på en enklare nivå. Det viktiga är att du kan planera och genomföra alla våra aktiviteter tillsammans med våra deltagare.

I dina arbetsuppgifter ingår även att du tillsammans med deltagaren kan sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan, samt ha kontakter med handläggare och nätverk. Så klart med stöttning ifrån verksamhetschef.

Din verksamhetschef är nära dig och är majoriteten av sin tid i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Gruvgatan är en ny verksamhet som fortfarande är under uppstart. Därför kommer deltagare och kollegor successivt att tillkomma. Vi kommer att anpassa vår verksamhet utefter våra deltagare och deras behov. Vilket betyder att du har en viktig och unik roll där du är medskapare och utformar verksamheten. Du som börjar nu har en chans att verkligen påverka ditt arbete och verksamheten! Vi vill verkligen understryka att det är viktigt att du som person klarar av att det inte helt finns en färdig struktur och att du är villig att ta egna initiativ tillsammans med dina kollegor, man behöver vara flexibel! Det är just nu viktigt med en kommunikation med kollegor samt planering utifrån dem förutsättningar som finns. Man behöver även ha med sig att detta kan förekomma en tid framöver. Men framför allt behöver man ha en positiv inställning för att alltid bidra till en psykosociala arbetsmiljö! Har du detta så kan jag lova dig att du kommer att få ett gäng härliga kollegor och deltagare att spendera dina vardagar med.

Om Nytida Gruvgatan

Gruvgatan ligger i ett industriområde precis vid Änggårdsbergen, det ligger i stadsdelen Högsbo i Göteborg, cirka 6 kilometer från Göteborgs centralstation. Att åka kommunalt in till Göteborgs central tar 26 minuter och turtätheten är god. Det är mindre än 5 minuter ifrån hållplatsen J A Wettergrens gata.

Gruvgatans dagliga verksamhets har många mindre rum för arbete som kräver koncentration och avskildhet men också större rum för friskvård och gemenskap. Vi erbjuder många möjligheter och aktiviteter i våra rum. Vi har ett gemensamt kök och en stor härlig uteplats där vi kan sitta ute när det är fint väder. I trädgården har vi påbörjat odling med bland annat rabarber och här finns många outforskade tillfällen.

Din erfarenhet och kunskap

Du har gymnasial utbildning inom vård och omsorg, exempelvis som undersköterska alternativt någon pedagogisk utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom socialt arbete som exempelvis socionom, beteendevetare eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med målgruppen.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra arbetstagares bästa som utgångspunkt i allt du gör. Du behöver även vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det läggs ganska stort ansvar på att personalgruppen ska vara med och utforma strukturen.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
 • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
 • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
 • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag och skobidrag
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt

Anställningsform:

Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Måndag - fredag 07.30 - 17.00 och tjänsten är på heltid

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning samt att du behöver ha ett arbetstillstånd (antingen via pass eller personbevis)

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

För mer information kontakta:

Malin Moberg, verksamhetschef

Malin.moberg@nytida.se

0760 - 03 24 97

Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare