Supervisor/arbetsledare inom elinstallation – Direktrekrytering till nVent Nordic

Supervisor/arbetsledare inom elinstallation – Direktrekrytering till nVent Nordic

nVent växer och därför söker de en supervisor/arbetsledare till det framgångsrika affärsområdet IHTS!

Den här tjänsten kan du söka även om du saknar cv och komplettera med det senare i processen.

Om tjänsten

Du ansvarar för att se till att installationsprojekten löper enligt plan. Storleken på projekten varierar och du arbetar med flera projekt parallellt. Majoriteten av kunderna är företag inom pappers-, gas- och oljeindustrin, och kundkontakt utgör en stor del av tjänsten. Du rapporterar till affärsområdeschefen i Norden.

Uppföljning och ledning av underentreprenörer är en stor del av ditt arbete och du har en viktig roll i att projekten följer de ekonomiska, kvalitets- och tidsmässiga målen.

Du erbjuds en god introduktion och arbetar inledningsvis tillsammans med din chef och en erfaren arbetsledare. Du genomgår också relevanta utbildningar för att lära dig företaget, projekten och tekniken.

Du har möjligheten att arbeta antingen från Göteborgskontoret eller hemifrån och du tillhandahålls ett fullt utrustat hemmakontor. Det innebär att du kan bo varsomhelst i Mellan- och Sydsverige.

Eftersom projekten är belägna på olika platser i Sverige är resor vanligt förekommande. Antal resor och resornas längd varierar, men i snitt reser du ca 1-2 dagar per vecka. Resorna är till stora delar planerade i god tid och kan ofta planeras på ett flexibelt sätt.

Vi erbjuder
  • Anställning i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter
  • Förmånsbil och goda förmåner i övrigt
  • Fullt utrustat hemmakontor
  • Fritt arbete där du delvis styr över dina arbetstider
  • Generösa möjligheter till vidareutbildning
Kvalifikationer

Vi söker dig som jobbat som elektriker minst ett par år och har B-körkort. Auktorisation A från elsäkerhetsverket och erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att skapa engagemang.

Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande och god datavana är ett krav.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav då båda dessa språk är vanligt förekommande både internt på nVent och med underentreprenörer och andra samarbetspartners.

Ansökan

Ansök direkt då vi vill tillsätta tjänsten så fort vi hittar rätt kandidat. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Övrigt

Placering: Hemstationering, resor ingår i tjänsten

Arbetstider: Måndag-fredag 7-16. Anpassade arbetstider vid resor Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

Lön: Individuell lönesättning. Goda förmåner. Du anställs som tjänsteman. nVent har kollektivavtal.

nVent har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är nVents önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

nVent är ett världsledande elföretag som omsätter 2 ,2 miljarder dollar och samarbetar med betrodda varumärken som RAYCHEM, CADDY, ERICO, HOFFMAN och TRACER. nVents nisch är värmekablar och de tillverkar, projekterar och installerar sina produkter. I Sverige omsätter nVent ca 250 miljoner kronor. Företaget har två affärsområden, BIS som verkar på privatmarknaden och IHTS som arbetar gentemot industrin. Huvudkontoret är i Göteborg och de har också kontor i Stockholm.